Nytt flaggskepp i Barcelonas epicenter

 
Spanska modekedjan Zara öppnar ett nytt flaggskepp mitt i centrala Barcelona. Själva beskriver man det som stadens kommersiella epicentrum.  Alla som besökt staden brukar ha en relation till Plaça de Catalunya, torget som känns som ett nav i stadskärnan. Här, på 5 Plaça de Catalunya, öppnar kedjan nu en butik som är särskilt stolt över. … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Destinationer 124 Internationellt 965 Pro 3596 Nya butiker 841


Hållbarhet bortom plaggen

 
Som en fast fashion retailer får Zara ta emot en hel del kritik för sin affärsidé. Nu lanserar varumärket en kollektion där hållbarheten sträcker sig bortom det enskilda plagget.  Spanska modekedjan Zara har lanserat en hållbar kollektion som döpts till Join Life. Produkterna är gjorda av miljövänliga material men hållbarhetstänket sträcker sig längre än så. … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Nyheter 2780 Pro 3596 Mode 195 Hållbarhet 114


Japanska Uniqlo fortsätter växa i USA

 
Den japanska detaljhandelskedjan Uniqlo öppnar en flaggskeppsbutik i Chicago i oktober. Uniqlo tillhör den grupp av detaljhandelskedjor, verksamma inom mode, som klassas som ”fast retailers”. Det vill säga att man erbjuder ett sortiment som har hög förnyelsegrad och där ledtiden från idé till färdig produkt i butik är extremt kort. Andra aktörer i segmentet är till … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Nyheter 2780 Nya butiker 841 Internationellt 965 Pro 3596