Smakprovhytter lyfter fram matutbudet

  Pro 3652 Nyheter 2838 Pop up 99 Butikskoncept 540
För att lyfta fram sitt breda matutbud lanserar köpcentrumet nu tillfälliga smakprovhytter Här kan kunderna njuta av smakportioner av bland annat quesadillas och minibakelser.

Ikea öppnar uppkopplad pop up

  Handelsplatser 74 Butikskoncept 540 Pop up 99 Cityhandel 136
Efter sommaren öppnar Ikea en pop-up för kök i Mood-kvarteret i centrala Stockholm. Butiken ska fungera som showroom och alla köp sker online. Lärdomarna tar man med sig till nya etableringar

Axel Arigato öppnar minimalistisk pop up

  Nya butiker 858 Pop up 99 Butikskoncept 540 Nyheter 2838
Vi har tidigare berättat om varumärket Axel Arigato och dess minimalistiska butik i London. Nu öppnar man en pop up i Bibliotekstan i Stockholm.

Onitsuka Tiger öppnar pop up

  Nya butiker 858 Varumärken 230 Pro 3652 Pop up 99
Varumärket grundades redan 1949 av då 32-årige Kihachiro Onitsuka. Först nu gör man entré i USA med den första egna butiken som är en pop up med tydliga inslag av ett galleri.  Onitsuka Tiger har öppnat en pop up i SoHo i New York. Det är det japanska varumärkets, som är mest kända för sina … (läs mer)

Flexibelt ramverk för pop up-butiker

  Pro 3652 Pop up 99 Butikskoncept 540 Visual Merchandising 104
Butikerna signalerar äventyr och upptäckarglädje. Ett modulsystem gör detta ramverk för pop up-butiker extremt flexibelt. Inspirationen är hämtad från svunna tiders exklusiva resekoffertar.

Husqvarna öppnar pop up-butik

  Köpcentrum 436 Nya butiker 858 Nyheter 2838 Pop up 99
Varumärket öppnar inför trädgårdssäsongen en tillfällig butik med hög servicenivå. Det centrala läget i köpcentrumet är ett sätt för varumärket att bli mer synligt i målgruppen villaägare

Framtidens minibutik öppnade i Boxpark

  Destinationer 125 Butikskoncept 540 Pro 3652 Cityhandel 136
I en tid när de allra hetaste adresserna medför skyhöga hyreskostnader blev den lilla digitala pop up-butiken ett alternativ för varumärket Bluebella. Detta är en företeelse vi kommer se mer av, lita på det.

BMW tar upplevelsen in i köpcentrumet

  Pro 3652 Butikskoncept 540 Pop up 99 Nya butiker 858
BMW och Mini tar nu via återförsäljaren Bavaria steget in i köpcentrumet. Kundens köpprocess har förändrats radikalt och retailmiljön utgör en möjlighet att erbjuda en inspirerande upplevelse.

Hermés flyttar in i villa i Kyoto

  Internationellt 980 Design 230 Pop up 99 Pro 3652
Det franska modevarumärket Hermés har flyttat in i en villa i centrala Kyoto. Oniki Design Studio har skapat en unik butiksupplevelse, kryddad med en traditionell konstform. Som ett led i firandet av det japanska varuhuset Daimaru Kyoto, 300 år i år, har franska Hermès öppnat en pop up-butik i Kyoto. Den är belägen i ”Gion Machiya … (läs mer)

Nike poppade upp med skokartong

  E-handel 687 Pop up 99 Nyheter 2838 Pro 3652
I samband med lanseringen av den plattformen Nike.com/sneakers öppnade varumärket under helgen en digital pop up-butik på Norrmalmstorg i Stockholm.

Sarah Jessica Parker öppnar sin första butik

  Pop up 99 Mode 204 Nyheter 2838 Internationellt 980
Skådespelerskan Sarah Jessica Parker öppnar nu sin första egna modebutik under varumärket SJP. Flera etableringar är redan planerade. Sarah lanserade för cirka två år sedan ett eget varumärke inom mode, SJP. Det handlar framförallt om sko och hittills har man sålt sina produkter via en rad välkända butiker. Bland annat innefattar det Amazon Fashion, Bloomingdale’s, Nordstrom. Neiman Marcus, Sak’s Fifth … (läs mer)

Ny bokhandel öppnar i Gamla stan

  Nya butiker 858 Nyheter 2838 Cityhandel 136 Pop up 99
Volante förlag går emot trenden och startar en ny, oberoende bokhandel mitt i centrala Stockholm. Den öppnar 26 november med namnet Gamla stans bokhandel.

Nya pop ups och e-handel för Finlayson

  Pro 3652 Nyheter 2838 Nya butiker 858 Pop up 99
Finska textilhuset Finlayson öppnade i april 2016 sin första svenska flaggskepsbutik i Mall of Scandinavia, Stockholm. Företaget gör nu ytterligare satsningar på den svenska marknaden.

Swarowski öppnar pop up-koncept

  Köpcentrum 436 Pop up 99 Nyheter 2838 Nya butiker 858
Swarowski har siktet inställt på en nysatsning i Sverige. Varumärket ska moderniseras och ambitionen är att bli ledande inom ”affordable luxury”-segmentet. Nu har man öppnat ett nytt pop up-koncept. En av hörnstenarna i nysatsningen är ett butikskoncept. För att skapa detta har man anlitat den svenska retailbyrån Slash.ten.  – Det här är starten på en riktigt … (läs mer)

Onlinebaserad möbelkedja expanderar

  Pro 3652 E-handel 687 Pop up 99 Butikskoncept 540
Som så många andra e-handlare väljer möbelkedjan att öka sitt avtryck i den fysiska handeln. Nu öppnar man sin andra pop u-butik för att komplettera sina befintliga showrooms.

Saddler öppnar pop up

  Pro 3652 Nyheter 2838 Nya butiker 858 Köpcentrum 436
I dag, tisdagen den 25 oktober, öppnar Saddler Scandinavia en tillfällig butik på Frölunda Torg.

Lakritsroten har öppnat pop up i Beta

  Nya butiker 858 Pro 3652 Butikskoncept 540 Pop up 99
Nu har Lakritsroten öppnat ytterligare en butik. Den här gången har man skapat en pop up-butik i Beta Stockholm, med utgångspunkt i sitt grundkoncept. Det är Wester + Elsner som har designat och utvecklat Lakritsrotens butikskoncept för de tidigare butikerna på Sveavägen och Hornsgatan. Man beskriver den nya butiken i Beta Stockholm som ”aningen förenklad” … (läs mer)

Tesla dyker upp med mobil pop up-butik

  Nya butiker 858 E-handel 687 Pop up 99 Kundupplevelser 127
Affärsmodellen baseras på e-handel och att kunden designar sin egen bil. Men med en specialbyggd mobil pop up-lösning ger sig nu företaget ut på vägarna.

Bli stjärnkock för en kväll i heta Shoreditch

  Kundupplevelser 127 Pro 3652 Internationellt 980 Pop up 99
Nu öppnar möbelkedjan en pop up i fortsatt heta Shoreditch. Men det är ingen butik den här gången, The Dining Club är en restaurang där du kan bli stjärnkock för en kväll. Shoreditch i östra London har fortsatt stark dragningskraft. Både på detaljister som vill testa nya idéer och koncept, och på konsumenterna. Nu är … (läs mer)

Falkenbergs skafferi lyfter fram lokal mat

  Cityhandel 136 Pop up 99 Pro 3652
Cityhandeln har på många ställen en tuff kamp mot externa köpcentrum. I Falkenberg utvecklar man sitt erbjudande med en helt ny form av evenemang. I fokus står den lokala maten.  Det händer grejer i Falkenberg. Entreprenörer inom matproduktion och matupplevelser har tillsammans med Destination Falkenberg skapat Falkenbergs Skafferi. Ett nätverk av människor som brinner för … (läs mer)