Butiker uppmuntrar till en god handling

 
I ett nytt samarbete med Röda Korset vill landets 432 Ica Supermarket-butiker underlätta för kunder och medarbetare att göra en god handling. Samarbetet innebär både en insamling av pengar och uppmuntran till engagemang genom att ge av sin tid.  Insamlingsprojektet, som går under namnet En god handling, är ett gemensamt initiativ där alla 432 Ica Supermarket-butiker över … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Hållbarhet 141 Pro 3831 Nyheter 3080


Ica lanserar textil från Hemtex

 
Ica och Hemtex lanserar hemtextilprodukter under namnet Ica Home by Hemtex. Kollektionen, som består av bland annat textilier till kök, sovrum och badrum kommer att finnas i Ica-butiker och på icahemma.se från vecka 37.
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3831 Nyheter 3080


Historier bakom nytt designsamarbete

 
I början av juni fortsätter ikea sina designsamarbeten, denna gång med modedesignern Walter Van Beirendonck. Ikea fortsätter att utforska gränserna för design i samarbete med några av världens mest innovativa modedesigners. En tillfällig kollektion har skapats i nära samarbete med Walter Van Beirendonck, en belgisk designer med rötter i 1980-talets modeavantgarde Antwerp Six. – När jag inledde projektet för … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Nya butiker 949 Mode 242 Pro 3831 Nyheter 3080


Tesco säljer brittiskt hos El Corte Ingles

 
Den brittiska dagligvarukedjan Tesco flyttar in i Spanien. Åtminstone hos den spanska varuhuskedjan El Corte Ingles. Tesco säljer redan i dag sina produkter till ett 20-tal marknader, bland annat till Indien. Samarbetet med den spanska kedjan kommer främst att handla om brittiska klassiker som teer, kakor och frukostflingor (bland annat granola). Men samarbetet går i … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Nyheter 3080 Produktutveckling 261 Pro 3831 Internationellt 1059


Innovation via samarbete för Speedo

 
  Innovativa samarbeten. Sportvarumärket Speedo lanserar en ny innovation – en sporttracker utformad för att kunna mäta simsträckor. Speedo har tagit fram produkten i samarbete med teknik- och designföretaget Misfit. Att samarbeten är framtidens melodi är allt fler överens om. I Planet Retails trendrapport ”The Future of Retail” som släpptes nyligen har just samarbeten en central roll. Inom … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Design 250 Pro 3831 Ny teknik 359 Internationellt 1059