Samarbeten i retail. Vi bevakar trender inom detaljhandel, köpcentrum och retail. Vi håller även koll på e-handel, omnichannel och den nya enade handeln.


Butiker uppmuntrar till en god handling

Butiker uppmuntrar till en god handling

 

I ett nytt samarbete med Röda Korset vill landets 432 Ica Supermarket-butiker underlätta för kunder och medarbetare att göra en god handling. Samarbetet innebär både en insamling av pengar och uppmuntran till engagemang genom att ge av sin tid.  Insamlingsprojektet, som går under namnet En god handling, är ett gemensamt initiativ där alla 432 Ica Supermarket-butiker över … (läs mer)
Ica lanserar textil från Hemtex

Ica lanserar textil från Hemtex

 

Ica och Hemtex lanserar hemtextilprodukter under namnet Ica Home by Hemtex. Kollektionen, som består av bland annat textilier till kök, sovrum och badrum kommer att finnas i Ica-butiker och på icahemma.se från vecka 37.
Historier bakom nytt designsamarbete

Historier bakom nytt designsamarbete

 

I början av juni fortsätter ikea sina designsamarbeten, denna gång med modedesignern Walter Van Beirendonck. Ikea fortsätter att utforska gränserna för design i samarbete med några av världens mest innovativa modedesigners. En tillfällig kollektion har skapats i nära samarbete med Walter Van Beirendonck, en belgisk designer med rötter i 1980-talets modeavantgarde Antwerp Six. – När jag inledde projektet för … (läs mer)