Ett av Sveriges största fastighetsbolag med kommersiella fastigheter i Stockholm och Sundbyberg. Det är ett helägt dotterbolag till pensionsbolaget AMF och det övergripande uppdraget är att bidra till en stabil avkastning för AMF:s sparare.


Mood Stockholm fyller fem år

Mood Stockholm fyller fem år

 

Sedan invigningen 2012 har 20 miljoner besökt handelsplatsen som fyller fem år. AMF Fastigheter fortsätter nu att utveckla kvarteren till en urban mötesplats. Det sker genom en terrassering och nya restauranger högre upp på Jakobsbergsgatan samt ett förbättrat utbud och utveckling av huset på andra sidan Regeringsgatan. Ökar med 25 procent per år I mars 2017 … (läs mer)

Bli medlem, eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 4286 Köpcentrum 604 Cityhandel 246 Nyheter 3523


Food trucks rullar in i köpcentrumet

Food trucks rullar in i köpcentrumet

 

Fyra nya kök tar plats inne i köpcentrumet. Under ombyggnaden har det varit svårt att hålla rätt nivå på matutbudet. Lösningen har nu rullat in. Centrumledningen konstaterar att det under den pågående ombyggnationen i och runt Gallerian i Stockholm har varit ”utmanande att på ett bra sätt erbjuda besökarna ett brett matutbud i den mån … (läs mer)

Bli medlem, eller så kan du läsa även denna artikel!
Butikskoncept 744 Nyheter 3523 Köpcentrum 604 Pro 4286


Urban Escape Stockholm växer fram

 

Onsdagen den 28 januari kl. 12.00 öppnar AMF Fastigheter dörrarna till Stockholms första digitala innovationshus. Då invigs Epicenter – ett kreativt vardagsrum i hjärtat av Stockholm. Här samlas snabbväxande tillväxtföretag, corporate innovation labs, fantastiska föreläsare och spännande internationella gäster. Bland medlemsföretagen finns ledande digitala innovatörer som Microsoft, Tictail, Splay och Star Stable. Tillsammans skapar de en … (läs mer)

Bli medlem, eller så kan du läsa även denna artikel!
Destinationer 142 Nyheter 3523 Pro 4286