Upplevelsecenter och mötesplats för foto

Upplevelsecenter och mötesplats för foto

 

Scandinavian Photo har öppnat sin nya butik och mötesplats för bildintresserade på Vasagatan i centrala Stockholm. ”Vi vill att detta ska bli en mötesplats”.  I lokalen på 865 kvadratmeter ryms bland annat: • Ett brett sortiment inom foto och video. • Event- och utbildningsyta. • Fotostudio för uthyrning. • Hyr- och serviceavdelning. • Printstudio och … (läs mer)

Nyheter 3621 Butikskoncept 777 Nya butiker 1150


Nya butiker i Valbo köpcentrum

 

Det är en hel del nyöppningar på gång i Valbo köpcentrum. Bland annat herrkedjan Volt som snart öppnar upp sin första butik i Gävletrakten. Det rör bokstavligt talat på sig i Valbo köpcentrum – både sett till ombyggnader och nya butiker. Redan i morgon, torsdag, öppnar Body Shop upp i Diizas gamla lokaler och i … (läs mer)

Bli medlem, eller så kan du läsa även denna artikel!
Nyheter 3621 Nya butiker 1150 Pro 4399


The Body Shop öppnar nya butiker

The Body Shop öppnar nya butiker

 

Den brittiska butikskedjan The Body Shop fortsätter sin expansion i Sverige och utökar kedjan med fyra nya butiker under hösten 2015. Samtliga fyra butiker öppnar med det senaste butikskonceptet Pulse Sensation, som erbjuder kunderna en helt ny shoppingupplevelse. Som tillskott till sina 88 butiker, närvaro i 76 Åhlénsvaruhus och en webbshop i egen regi, öppnar … (läs mer)

Bli medlem, eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 4399 Nya butiker 1150 Nyheter 3621