Handelsplatser utanför städerna ökar mest

 

I dagarna har det rapporterats om positiv försäljningsutveckling i Storbritannien. Men nu visar det sig att de brittiska konsumenterna inte rört sig så mycket i shoppingmiljöer som förra året. Handelsplatser utanför städerna klarar sig bäst. Trafiken minskade totalt 1,2 procent under januari månad jämfört med föregående år. Allra mest tappade externa köpcentrum, ner 2,8 procent. … (läs mer)
Kista Galleria prisades för sitt utbud

 

I går kväll var det åter dags för den årliga prisutdelningen av Stockholmarnas favoritcentrum. Och det blev Kista Galleria som kammade hem vinsten i kategorin bästa utbud av restauranger och caféer. Över 2 000 stockholmare har intervjuats i Evimetrix årliga undersökning Stockholmarnas favoritcentrum. Och huvudstadsborna har sagt sitt – Kista Galleria har det bästa utbudet … (läs mer)
Täby Centrum är Stockholmarnas favoritcentrum

 

För andra året i rad får Täby Centrum utmärkelsen ”Stockholmarnas favoritcentrum”. Täby Centrum följs av NK och Nacka Forum, som bytt plats med varandra sedan förra året. Det framgår av Evimetrix årliga  undersökning om hur Stockholmarna värderar 47 centrum, gallerior och handelsplatser i länet. Stockholmarna har utsett ett bästa centrum – alla kategorier – men det delas också … (läs mer)
Upplyst citykärna i Helsingborg

 

Helsingborgs stad har under flera år arbetat för en vacker miljö även när det är som mörkast. I år växer konceptet #julihbg och invånare och besökare kan njuta av fler juldekorationer utöver det vanliga. – Helsingborg har en tydlig vision om att vara en pulserande och levande stad. Det finns ett stort intresse för att bjuda invånare … (läs mer)