I trendrapporten Retail 2024 sätter vi fokus på den fysiska butikens roll.

Trendrapport från Handelstrender

Retail 2024 – Den nya butiken

Framtidens fysiska butiker börjar så smått ta form. Det är en plats för minnessvärda upplevelser. Det är en plats för sömlös handel. Det är en plats skapad för att passa konsumentens nya behov och värderingar. Vilken roll den ska spela och hur detta ska ske beror helt på vilket varumärkes ekossystem den är en del av.

I vårt rapporterande om nya trender och koncept utkristalliserar sig ett antal ingredienser som extra viktiga. De utgör stommen i det fygitala butikserbjudandet som attraherar konsumenter framöver.

Det är dessa vi har sammanställt i denna trendrapport. Vi har gjort det i en inspirerande form där du hittar en rad spännande exempel på den nya tidens fysiska butik.

Anders Warma Faring
Huvudredaktör

I den här trendrapporten lyfter vi fram de trender som vi på Handelstrender tror kommer påverka detaljhandeln mest under året. Det är gott om sådana spaningar där ute – men i Context #17 hittar du trender som är väl förankrade i vad som faktiskt sker just nu. Som Expert-medlem kan du läsa rapporten kostnadsfritt. Den går också bra att köpa separat via länken nedan.  


Exempel på vad rapporten innehåller