Äntligen ett nyhetsbrev för dig som gillar att hålla koll på trender inom detaljhandeln. Handelstrender hjälper sina läsare att ligga steget före.

Detaljhandeln är mitt uppe sin största förvandling någonsin. E-handeln och de mobila enheterna har satt kundens beteenden och önskemål i fokus. Plötsligt är det kunden som sätter i förarsätet, inte branschen.

För att underlätta för sina läsare har Handelstrender tagit fram ett nyhetsbrev som sammanfattar det man absolut inte bör missa. Det är detaljhandelns mest heltäckande nyhetsbrev för den som är intresserad av morgondagens detaljhandel. Omvärldsbevakningen som ger dig en konkurrensfördel.

Handelstrender är en fristående digital publikation för dig som är intresserad av framtidens detaljhandel. Fokus ligger på det nya och oprövade, det som tar utvecklingen framåt.

Din e-postadress hanteras varsamt hos oss och självklart kan du när som helst enkelt avsluta prenumerationen.

nyhetsbrev_handelstrender

Handelstrender håller koll på utvecklingen inom dagens och morgondagens detaljhandel. Innehållet består av de senaste trenderna, nyskapande butikskoncept, e-handelns senaste grepp, fututristiska köpcentrum och inte minsta den mobila handeln.

zorlu_center_handesltrender
Framtiden är här – Zorlu Center i Istanbul

 

My_Muesli
My Muesli tar exponeringstekniken till nästa fas. Foto: Handelstrender.

 

handelstrender_wondrous
Wondrous. Handgjort mode av antika tyger i vacker butiksmiljö. Foto: Handelstrender.

 

Matrei3
Mpreis i Österrike – spektakulär arkitektur.