Jula släpper katalog i en ny app

 
Nu kommer en ny app som ett steg i Julas övergripande digitalisering. ”Vår digitala strategi kommer att ge en moderniserad och förändrad kommunikation”. Det säger Jonas Järrenfors, marknadsdrektör på Jula. – Appen är en lösning som vi tror har potential att uppfattas som en klassisk katalog, säger han. Trycksaker fortsatt viktigt Allt blir dock inte … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Omnichannel 243 M-handel 109 Pro 3652 Ny teknik 330


Första Jula-varuhuset invaderat

 
Nu har Jula-koncernen slagit upp portarna till sitt 74:e, men samtidigt allra första varuhus i Blekinge, i det nya köpcentrat Stadsträdgården i Vedeby. Och kön ringlade förstås lång runt kvarteret, trots att två tusen särskilt inbjudna VIP-gäster var på plats redan i går kväll, och smyghandlade.
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Nyheter 2838 Nya butiker 858 Pro 3652


Nytt köpcentrum i Karlskrona

 
Det är Julakoncernens fastighetsbolag G & K Blanks Fastigheter AB som slår upp portarna till 8 000 kvadratmeter handel i ett nytt köpcentrum. – Vi har nu fått bästa handels- och skyltläget i Karlskrona och vi har alltid bra öppningserbjudanden, det kommer med andra ord att bli en fantastisk invigning, säger Karl-Johan Blank, Julas koncernchef … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Nyheter 2838 Pro 3652 Köpcentrum 436