Skapar mervärden via tjänster

 
Clas Ohlson adderar nya tjänster och erbjuder kunder att hyra utrustning. Efterfrågan hos kunderna handlar mer om en ny livsstil än om ekonomi.  – Vi har länge erbjudit reparationstjänster i våra egna verkstäder. Nu testar vi ett antal nya tjänster baserat på frågor och önskemål från våra kunder, säger Per Dahler, chef för Clas Ohlsons … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3831 Nyheter 3080 Produktutveckling 261


Arbetskläder gör entré hos Clas Ohlson

 

Efter att ha testat försäljning av arbetskläder i ett mindre antal butiker lanserar Clas Ohlson nu en egen kollektion. Detta under eget varumärke, Workwear by Clas Ohlson. Arbetskläderna finns till försäljning på samtliga Clas Ohlsons marknader, både i butik och online. I sortimentet, som är i unisexstorlekar, ingår byxor, t-shirts, skjorta, jacka, bälte, hängslen, mössa, strumpor, knäskydd … (läs mer)

Produktutveckling 261 Nyheter 3080


Lyckad digitalisering av detaljhandeln

 
Digitalisering är ett hett ämne inom de flesta branscher. I en ny undersökning visar det sig att detaljhandeln hamnar i topp, bara slagna av telekom. Allra bäst omdöme får Qliro och Ikea. Men e-handeln lämnar generellt en hel del övrigt att önska, menar man.   I undersökningen ”Digital leaders in Sweden 2015”, har BearingPoint studerat hur … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Nyheter 3080 Pro 3831 Undersökningar 320


Clas Ohlson spelar in 5 000 filmer

 
Med ett sortiment på fler än 15 000 produkter kommer inte alla produkter till sin rätt i hyllan i butik eller i katalogen. Därför satsar Clas Ohlson nu stort på rörlig media för att både inspirera och visa upp unika fördelar med företagets produkter. – Vi siktar på att spela in 5 000 filmer i … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3831 Nyheter 3080 E-handel 748


Clas Ohlson ökade i december

 
Försäljningen i december ökade med 6 procent till 1 066 Mkr (1 002). I lokala valutor ökade försäljningen med 6 procent. Jämfört med samma månad föregående år har 14 butiker tillkommit och totala antalet butiker uppgick per den sista december 2014 till 196 butiker, vilket inkluderar en franchisebutik i Dubai.
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3831 Nyheter 3080


De kan vinna pris som årets butik

 
Nu är det klart. Sex butiker i Borås har nominerats och har chansen att vinna den åtråvärda titeln Årets butik eller Årets kedjebutik 2015 i Borås. Snart är det dags för två nya butiker att ta över stafettpinnen Årets butik och Årets kedjebutik. Sex affärer har nominerats och de som har chans att bli Årets … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Nyheter 3080 Pro 3831