Go! Här blir det lättare att shoppa hållbart

Go! Här blir det lättare att shoppa hållbart

 

Kampanjen GO! Malmö ska göra det lättare för Malmöborna att göra hållbara val. Pilar på stan visar vägen till de gröna alternativen bland Malmös butiker, kaféer och restauranger och alla som är nyfikna är välkomna att delta i de aktiviteter på temat hållbar konsumtion som arrangeras under kampanjen. – I Malmö ska det vara lätt att … (läs mer)

Bli medlem, eller så kan du läsa även denna artikel!
Nyheter 3800 Trender 457 Visual Merchandising 176 Pro 4603


Världens första MSC-märkta stenbitsrom

 

I januari såg världens första MSC-certifierade yrkesfiske av sjurygg dagens ljus. Nu har stenbitsrommen från fisket nått svenska butiker. – Detta är en glad nyhet för alla som vill kunna välja stenbitsrom från hållbart fångade fiskar. Rommen från sjurygg är en viktig produkt både i Sverige och på den europeiska marknaden, säger Christoph Mathiesen, verksamhetschef … (läs mer)

Bli medlem, eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 4603 Internationellt 1354 Nyheter 3800


Nu börjar Ikea sälja solpaneler

 

Försäljningen av solpaneler inleds i höst i Storbritannien och kedjan hoppas nu kunna hjälpa sina kunder att leva mer hållbart. Försök har redan gjorts i en pilotbutik belägen i Lakeside i östra London. Där har försäljningen varit god. Studier som Ikea själva gjort visar att ett engelskt hushåll i ett traditionellt parhus kan spara upp till … (läs mer)

Bli medlem, eller så kan du läsa även denna artikel!
Ny teknik 508 Trender 457 Pro 4603