Jysk är en internationell detaljhandelskedja som säljer ”allt till hemmet” och som ägs av dess ursprungliga grundare, Lars Larsen. Han är känd i hela Danmark som en av landets ledande affärsman som alltid har ”ett bra erbjudande”.
I dag omfattar Jysk-koncernen cirka 2 700 butiker i 52 länder världen över.


Så storsatsar Jysk på Black Friday

Så storsatsar Jysk på Black Friday

 

När Jysk den 25 november för fjärde gången satsar på Black Friday gör man det hela den kommande helgen. Veckan som kommer är den största på hela året för kedjan. – Sedan vi anordnade Black Friday för första gången 2013 har intresset från våra kunder bara växt. På bara tre år har vi sexdubblat omsättningen … (läs mer)
Jysk vill inspirera med blogg-pop up

Jysk vill inspirera med blogg-pop up

 

Jysk vill inspirera sina kunder mer. Det är en av anledningarna att man nu skruvar på sitt butikskoncept. Som ett led i detta öppnar man nu också en pop up-butik i samarbete med bloggaren och inredaren Hanna Wessman i Stockholm.
Jysk öppnar i Singapore

 

Den första Jyskbutiken i Singapore öppnar inom kort, och det finns planer på att öppna 20 butiker runt om i landet under de kommande fem åren. Singapore blir det 38:e landet för den danska kedjan.  Jysk i Singapore kommer att drivas genom ett franchiseavtal med Courts, vilket är det ledande detaljhandelsföretaget av en mängd olika produktområden i Sydöstra Asien, … (läs mer)
Butikschef Jysk, Hässleholm

 

”En rolig utmaning i framtiden skulle vara att få åka till en butik utomlands och jobba. På JYSK ges nya utmaningar varje dag och det gör att jag hela tiden utvecklas personligen. Det är viktigt för mig att utvecklas och att växa. Jag vill ju …
Jysk satsar på click & collect

 

Jysk fortsätter sina satsningar på att nå nya  kundgrupper i Sverige. Under första halvan av 2015 uppdateras flera butiker, en helt ny butik öppnar och ett click & collect-system införs på webben för att kunder ska kunna reservera varor online och hämta upp dem färdigpackade i butik. – Vi har påbörjat en spännande resa i … (läs mer)
JYSK söker Butikschef i Vara och Lidköping

 

Retail recruitment är ett företag som bygger på både mångårig branschkunskap samt gedigen kompetensförsörjningserfarenhet.

Idén med att Retail recruitment är att det finns ett konkret behov av att stärka kompetensförsörjningen i butik …