Jysk moderniserar butiker

Jysk moderniserar butiker

 

Den 25 maj nyöppnar Jysk två av sina butiker. En av dem i nya lokaler, och båda med utökad butiksyta.   Den ena butiken ligger i Gislaved, i nya lokaler. – Det känns jättekul att kunna välkomna både nya och gamla kunder till de nya och fräscha lokalerna. Här har vi mycket mer utrymme och … (läs mer)

Nya butiker 1234 Nyheter 3838


Så storsatsar Jysk på Black Friday

Så storsatsar Jysk på Black Friday

 

När Jysk den 25 november för fjärde gången satsar på Black Friday gör man det hela den kommande helgen. Veckan som kommer är den största på hela året för kedjan. – Sedan vi anordnade Black Friday för första gången 2013 har intresset från våra kunder bara växt. På bara tre år har vi sexdubblat omsättningen … (läs mer)

Nyheter 3838 Pro 4637


Jysk öppnar i Singapore

 

Den första Jyskbutiken i Singapore öppnar inom kort, och det finns planer på att öppna 20 butiker runt om i landet under de kommande fem åren. Singapore blir det 38:e landet för den danska kedjan.  Jysk i Singapore kommer att drivas genom ett franchiseavtal med Courts, vilket är det ledande detaljhandelsföretaget av en mängd olika produktområden i Sydöstra Asien, … (läs mer)

Nyheter 3838 Nya butiker 1234 Pro 4637 Internationellt 1364


Butikschef Jysk, Hässleholm

 

”En rolig utmaning i framtiden skulle vara att få åka till en butik utomlands och jobba. På JYSK ges nya utmaningar varje dag och det gör att jag hela tiden utvecklas personligen. Det är viktigt för mig att utvecklas och att växa. Jag vill ju …

Nyheter 3838 Pro 4637


JYSK söker Butikschef i Vara och Lidköping

 

Retail recruitment är ett företag som bygger på både mångårig branschkunskap samt gedigen kompetensförsörjningserfarenhet.

Idén med att Retail recruitment är att det finns ett konkret behov av att stärka kompetensförsörjningen i butik …

Pro 4637 Nyheter 3838