Här öppnar Ikea i centrala Köpenhamn

Här öppnar Ikea i centrala Köpenhamn

 

Köpenhamns kommunfullmäktige har godkänt Ikeas planer på att bygga ett varuhus i centrala Köpenhamn. Det kommer ligga vid Kalvebod Brygge. Det första spadtaget väntas tas under det första kvartalet 2018. Butiken ska öppna under 2020. Varuhuset blir 37 000 kvadratmeter stort. Kan snart sätta datum för öppning – Det är otroligt trevligt med godkännande av den … (läs mer)

Nya butiker 962 Nyheter 3118 Cityhandel 178


Jysk moderniserar butiker

Jysk moderniserar butiker

 

Den 25 maj nyöppnar Jysk två av sina butiker. En av dem i nya lokaler, och båda med utökad butiksyta.   Den ena butiken ligger i Gislaved, i nya lokaler. – Det känns jättekul att kunna välkomna både nya och gamla kunder till de nya och fräscha lokalerna. Här har vi mycket mer utrymme och … (läs mer)

Nyheter 3118 Nya butiker 962


By Mannerstråle har öppnat showroom

By Mannerstråle har öppnat showroom

 

By Mannerstråle vill hjälpa sina kunder att skapa vackra barnrum med hjälp av tapeter. Nu har e-butiken öppnat ett showroom. Idén bakom By Mannerstråle är att skapa vackra barnrum med tapeter. Detta genom att balansera harmoniska färger med lekfulla former. Eller som man säger själva: ”Det är barntapeter. När vi vuxna får välja.” Ett komplement … (läs mer)

Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Butikskoncept 609 Nya butiker 962 Nyheter 3118 Pro 3868


Så gör Ikea sin hemläxa i Indien

Så gör Ikea sin hemläxa i Indien

 

Som en förberedelse inför lanseringen i Indien gör nu Ikea sin hemläxa. Bland annat har man genomfört ett stort antal hembesök. Den första butiken är planerad till 2017 och kommer öppna i Hyderabad. Det är the Hindu som berättar att det nu pågår en febril aktivitet inom Ikea för att kartlägga de olika marknaderna i Indien. … (läs mer)

Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Internationellt 1077 Nyheter 3118 Pro 3868


Jysk öppnar i Singapore

 

Den första Jyskbutiken i Singapore öppnar inom kort, och det finns planer på att öppna 20 butiker runt om i landet under de kommande fem åren. Singapore blir det 38:e landet för den danska kedjan.  Jysk i Singapore kommer att drivas genom ett franchiseavtal med Courts, vilket är det ledande detaljhandelsföretaget av en mängd olika produktområden i Sydöstra Asien, … (läs mer)

Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3868 Nyheter 3118 Nya butiker 962 Internationellt 1077