Resortkänsla i Carrefours nya köpcentrum

Resortkänsla i Carrefours nya köpcentrum

 

Det är uppseendeväckande på grund av sin storlek. Men Carrefours nya köpcentrum på Mallorca är intressant av flera anledningar än så. Känslan av att befinna sig på en resort är påtaglig. Carrefour Property har öppnat sitt hittills största köpcentrum i Balearerna. Det vill säga ögruppen i västra Medelhavet som består av bland annat Mallorca och … (läs mer)

Bli medlem, eller så kan du läsa även denna artikel!
Internationellt 1231 Köpcentrum 600 Design 296 Pro 4254


Ett e-handelns dream team – Asos börjar sälja Primark

 

Bäva månde e-handlare inom kategorin mycket mode för pengarna. Succéföretaget Asos har inlett ett samarbete med lågpriskedjan Primark. För övrigt en minst lika stor succé inom traditionell handel.  Primarks produkter kommer i och med samarbetet för första gången finnas tillgängliga online. Den brittiska kedjan är en av de snabbast växande kedjorna inom detaljhandeln och för … (läs mer)

Bli medlem, eller så kan du läsa även denna artikel!
E-handel 850 Varumärken 253 Nya butiker 1103 Butikskoncept 735


Nomineringar klara till Retail Week Award 2013

 

Nu är nomineringarna till Retail Weeks årliga prisutdelning officiella. Jamie Olivers nya butik är en av etableringarna som finns med på listan. Oracle Retail Week Awards delas ut den 14 mars. Listan på nomineringar är en utmärkt handling att ha med sig under nästa Londonbesök. Här är de nominerade i Store Design of the Year: … (läs mer)

Bli medlem, eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 4254 Butikskoncept 735 Köpcentrum 600