Resortkänsla i Carrefours nya köpcentrum

 
Det är uppseendeväckande på grund av sin storlek. Men Carrefours nya köpcentrum på Mallorca är intressant av flera anledningar än så. Känslan av att befinna sig på en resort är påtaglig. Carrefour Property har öppnat sitt hittills största köpcentrum i Balearerna. Det vill säga ögruppen i västra Medelhavet som består av bland annat Mallorca och … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3831 Internationellt 1059 Köpcentrum 486 Design 250


Ett e-handelns dream team – Asos börjar sälja Primark

 
Bäva månde e-handlare inom kategorin mycket mode för pengarna. Succéföretaget Asos har inlett ett samarbete med lågpriskedjan Primark. För övrigt en minst lika stor succé inom traditionell handel.  Primarks produkter kommer i och med samarbetet för första gången finnas tillgängliga online. Den brittiska kedjan är en av de snabbast växande kedjorna inom detaljhandeln och för … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Nya butiker 949 Butikskoncept 597 E-handel 748 Pro 3831


Nomineringar klara till Retail Week Award 2013

 
Nu är nomineringarna till Retail Weeks årliga prisutdelning officiella. Jamie Olivers nya butik är en av etableringarna som finns med på listan. Oracle Retail Week Awards delas ut den 14 mars. Listan på nomineringar är en utmärkt handling att ha med sig under nästa Londonbesök. Här är de nominerade i Store Design of the Year: … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Köpcentrum 486 Pro 3831 Butikskoncept 597