Ica hakar på sushitrenden

Ica hakar på sushitrenden

 

Sushi Daily inleder samarbete med Ica. Bilden är från en av företagets europeiska butikslösningar. Sushitrenden i europeiska dagligvarubutiker fortsätter. Nu inleder Ica ett samarbete och öppnar avdelningar för sushi i två Maxi-enheter. Under våren kommer två Maxi Ica stormarknader öppna sushikiosker för take away inne i butikerna. Satsningen är ett samarbete med Sushi Daily vilket … (läs mer)
Sushi ett sätt att möta ny livsstil

Sushi ett sätt att möta ny livsstil

 

Kunderna efterfrågar mat som är lätt att äta i farten, innehåller kvalitet och är hälsosam. Det är bakgrunden till att Waitrose butik i Bath nu har öppnat en avdelning som erbjuder sushi tillagad på plats i butiken. ”Vi vill möta behoven som dagens konsumenter har”. Det är den andra butiken i Storbritannien som nu öppnar en sushiavdelning, … (läs mer)
Waitrose satsar stort på litet

 

Den brittiska dagligvarukedjan Waitrose satsar på sitt lilla servicekoncept ”Little Waitrose”. I dagarna öppnar man butik nummer 25 i London. Butiken ligger i Walbrook och den kommer att sysselsätta 44 personer. De anställda blir delägare enligt modellen John Lewis Partnership. Detta ger dem bland annat del av eventuell vinst och utbildningsmöjligheter. Programmet anses vara en viktig anledning … (läs mer)