The Conran Shop öppnar på Selfridges

 
Två självklara besöksmål för alla designintresserade inleder ett samarbete. The Conran Shop och Selfridges skapar en gemensam destination för Conrans livsstilsvarumärke när man öppnar en shop-in-shop i Selfridges varuhus på Oxford Street i London. – Selfridges är en sant brittisk landmärke och en butik som vi har länge beundrat för sin känsla av humor och uppskattning … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Nya butiker 858 Internationellt 980 Destinationer 125 Pro 3652


Nu har Lindex öppnat i London

 
I helgen slog Lindex upp portarna till sin första brittiska flaggskeppsbutik i köpcentret Westfield Stratford City i London. Satsningen är ett steg i att stärka Lindex varumärke internationellt och en fortsättning på modekedjans internationella expansion. – Äntligen har vi öppnat vår första butik i modemetropolen London! Vi har förberett oss för den här dagen länge … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Nyheter 2838 Internationellt 980 Mode 204 Nya butiker 858


Google har öppnat fysisk butik

 
Google Shop har öppnat på Tottenham Court Road i London. Det är Googles första fysiska butik och den ligger inrymd i i Currys PC World. I butiken har kunderna möjlighet att se och prova Googles produkter, till exempel telefoner, laptops och surfplattor. I butiken hålls utbildningar anpassade för bland annat barn och lärare, bland annat om … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Internationellt 980 Pro 3652 Nya butiker 858 Varumärken 230


Årets retailkoncept utsett

 
Den brittiska publikationen Retail Focus har presenterat vinnaren i Store Concept of the Year – modebutiken Warehouse på Oxford Street i London. Butiken har designats av Brown Studio. Inspirationen är hämtad från lagerlokaler i New Yorks Meat Packing district och Soho. Brown Studio betonar i en kommentar vikten av att välja rätt material för att kunna … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Butikskoncept 540 Design 230 Pro 3652 Nya butiker 858


Waitrose satsar stort på litet

 
Den brittiska dagligvarukedjan Waitrose satsar på sitt lilla servicekoncept ”Little Waitrose”. I dagarna öppnar man butik nummer 25 i London. Butiken ligger i Walbrook och den kommer att sysselsätta 44 personer. De anställda blir delägare enligt modellen John Lewis Partnership. Detta ger dem bland annat del av eventuell vinst och utbildningsmöjligheter. Programmet anses vara en viktig anledning … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Butikskoncept 540 Internationellt 980 Pro 3652 Nyheter 2838


Hackathon i köpcentrum ska ge bättre shopping

 
Köpcentrumet Westfield London arrangerar den 20–21 september ett hackathon. Man gör det som en del av lanseringen av Westfield Autumn Winter 2014. The Future Fashion: 24 Hour Hack kommer att hållas på Westfield London, medarrangör är Decoded Fashion. Köpcentrumets kunder kommer kunna se hur ett antal start up-företag tävlar om att skapa den bästa kundupplevelsen … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Internationellt 980 Pro 3652 Nyheter 2838 Köpcentrum 436


Europas första asiatiska köpcentrum öppnar i London

 
Det sägs vara Europas första renodlade köpcentrum med asiatisk touch som öppnar på Green Street i höst. Centrumet har döpts till East Shopping Centre och öppnar i slutet av oktober. East Shopping Centre kommer slå upp portarna i de östra delarna av London, ytterligare en bit längre ut från stadskärnan jämfört med till exempel Westfield i … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Nyheter 2838 Köpcentrum 436 Destinationer 125 Internationellt 980


Så ser Jigsaws nya koncept ut

 
Det brittiska varumärket Jigsaw har öppnat ett nytt flaggskepp i stadsdelen Mayfair i London, Duke Street Emporium. Så här beskriver man projektet: ”I en tid då allt mer fokuseras på digitala medier i butiken kommer erbjuder vi en oöverträffad upplevelse: inte beroende på prylar eller Gizmos, detta är verkligen en återgång till shoppingupplevelsen som ett nöje. … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3652 Nya butiker 858 Internationellt 980 Butikskoncept 540