Starbucks drar lärdom av utbrottet i Kina

Starbucks drar lärdom av utbrottet i Kina

 

Starbucks har genomfört ett flertal förändringar som en följd av Covid-19-utbrottet. Man har gjort det utifrån sina erfarenheter från pandemins tidigare fas i Kina. Därför har kedjan, i USA och Kanada, ändrat verksamheten till en ”to go”-modell. Det innebär att man tillfälligt inte erbjuder sittmöjligheter i sina enheter. Man har även stängt egenägda enheter på … (läs mer)
Starbucks samarbetar med Pokémon Go

Starbucks samarbetar med Pokémon Go

 

Hypen har lagt sig lite. Men Pokémon Go är fortfarande i allra högsta grad en levande rörelse. Nu inleder Starbucks ett samarbete med Pokémon Go i 7 800 butiker. I praktiken innebär det att kedjans enheter förvandlas till digitala gym, det vill säga en central del av spelets upplägg. Gymen är också en plats där många … (läs mer)
Ett större och mer vågat Starbucks

Ett större och mer vågat Starbucks

 

”Det kommer bli större och mer vågat än tidigare”. Starbucks öppnar ett Roastery i New York City och det kommer att bli kedjans hittills största enhet när den står färdig i hjärtat av Meatpacking District. Varumärket har redan tidigare öppnat ett Starbucks Reserve Roastery and Tasting Room. Den enheten slog upp dörrarna under 2014 i kedjans … (läs mer)
Starbucks till Täby Centrum

 

– Täby har länge varit en av våra prioriterade platser för att öppna en butik. Därför känns vår etablering i Täby Centrum som ett naturligt och spännande steg i vår etablering, säger Johan Rosenblom, Starbucks sverigechef.