Annika Elfström ny CIO på Lindex

Annika Elfström ny CIO på Lindex

 

Annika Elfström blir ny CIO på Lindex och medlem i koncernledningen. Annika kommer närmast från rollen som digital transformationschef på Stena Rederi.

Nyheter


Lindex testar nytt butikskoncept

Lindex testar nytt butikskoncept

 

Lindex öppnar sin första Click & Collect-butik. Ambitionen är att skapa känslan av en liten inbjudande butik – där hela sortimentet finns tillgängligt online.  Nyligen berättade vi om hur Zara använder artificiell intelligens för att skapa en sömlös Click & Collect-lösning i sina butiker. Testerna genomförs både i hemstaden A Coruña men också i en pop … (läs mer)

NyheterButikskonceptMode


Lindex lanserar upcyklad kollektion

Lindex lanserar upcyklad kollektion

 

I mars lanserar Lindex Re:Design. Det är en upcyklad kollektion av produkter som har designats om och blivit omgjorda i Borås. Lanseringen är ett led Lindex ambition att utforska nya innovativa och mer cirkulära sätt att arbeta.

HållbarhetNyheterPro


VD Per Thelin lämnar Stockmann

VD Per Thelin lämnar Stockmann

 

Per Thelin och Stockmanns styrelse har tillsammans beslutat att Per Thelin avgår från sin tjänst som VD. Thelin har varit Stockmanns verkställande direktör sedan november 2014.

ProNyheter


Fortsatt tungt för Lindex ägare

 

Finländska Stockmann, som bland annat äger Lindex, kämpar med fortsatta förluster. Andra kvartalet gjorde koncernen ett minusresultat på cirka 9 miljoner euro före skatt, att jämföra med cirka 4 miljoner för ett år sedan.

ProInternationelltNyheter


Medarbetare visar vårens underkläder

 

Nu lanserar Lindex vårens underklädeskampanj, och den nya kollektionen visas av kedjans medarbetare.  För drygt ett år sedan utvecklade Lindex passformerna på stora delar av bh-sortimentet. Kampanjen för att hitta sin rätta passform visades även förra året av kedjans medarbetare. Succén var ett faktum, både försäljningsmässigt men också för kunden som nu lättare hittar sina favoritmodeller på … (läs mer)

NyheterModePro


Nu har Lindex öppnat i London

 

I helgen slog Lindex upp portarna till sin första brittiska flaggskeppsbutik i köpcentret Westfield Stratford City i London. Satsningen är ett steg i att stärka Lindex varumärke internationellt och en fortsättning på modekedjans internationella expansion. – Äntligen har vi öppnat vår första butik i modemetropolen London! Vi har förberett oss för den här dagen länge … (läs mer)

ProInternationelltMode


Lindex Super Role Models

 

Super Role Models: ”It’s what you do that defines you”. Det är budskapet i Lindex stora vårkampanj 2015 med supermodellerna och förebilderna Christy Turlington Burns, Liya Kebede och Toni Garrn. Lindex vårkampanj handlar om att sann skönhet ligger lika mycket i vad man gör som hur man ser ut. Kampanjen riktar ljuset mot tre vackra kvinnor … (läs mer)

VarumärkenTrenderPro


Karen Elson i Lindex julkampanj

 

Lindex fortsätter sitt samarbete med modellen Karen Elson som tillsammans med Liya Kebede blir kedjans ansikten i julkampanjen. Julkollektionen innehåller dam-, barn- och underkläder i allt från mysiga stickade material till lyxig jersey. – Karen Elson är en av världens mest ikoniska modeller, och hennes stil och självförtroende matchar Lindex varumärke väl.  Vi är glada över … (läs mer)

ProNyheter


Stilindex: Svag start på hösten

 

Stilindex från Svensk Handel Stil visar att försäljningen av kläder i fackhandeln, mätt på jämförbara enheter och i löpande priser, minskade med 3,4 procent jämfört med samma månad förra året.

ProNyheter