Stockmanns roof top växer

Stockmanns roof top växer

 

ROOF TOPS. Stockmann Roof by Ravintola Theatre öppnade på Stockmanns varuhus i centrala Helsingfors redan förra våren. Nu ökar man satsningen både till yta och innehåll. Förutom fin utsikt erbjuder man mat och dryck samt underhållning.

RetailtrenderInternationelltNyheter


Paris flyttar in hos Stockmann

Paris flyttar in hos Stockmann

 

I dag fylls butiken med fransk matglädje när Paris flyttar in på Stockmann Delikatessen i Helsingfors. Med det franska kökets bästa råvaror och egna recept bjuder man in till en inspirerande smakresa.

InternationelltProNyheter


Fortsatt tungt för Lindex ägare

 

Finländska Stockmann, som bland annat äger Lindex, kämpar med fortsatta förluster. Andra kvartalet gjorde koncernen ett minusresultat på cirka 9 miljoner euro före skatt, att jämföra med cirka 4 miljoner för ett år sedan.

NyheterInternationelltPro


Stockmann stänger varuhus

 

Stockmann planerar att stänga fyra varuhus, tre i Ryssland och ett i Uleåborg. Varuhusstängningarna är en del av ett effektiviseringsprogram med ett årligt inbesparingsmål på 50 miljoner euro, uppger företaget i ett pressmeddelande. Målet är att stänga de tre ryska varuhusen innan utgången av år 2016. Varuhusen är belägna i shoppingcentret Mega i närheten av … (läs mer)

NyheterProInternationellt


Stockmann säljer Seppälä

 

Varuhuskoncernen Stockmann säljer klädkedjan Seppälä. Köpare är Seppäläs nuvarande verkställande direktör, Eveliina Melentjeff och hennes make Timo Melentjeff. Affären omfattar Seppäläs 82 butiker i Finland och 20 i Estland. Spara artikel

ProInternationelltNyheter


Per Thelin blir ny vd för Stockmann

 

Civilekonomen Per Thelin från Sverige har utnämnts till ny verkställande direktör för Stockmannkoncernen. Thelin inleder sin tjänst den 10 november. Thelin är för närvarande konsult och har varit rådgivare bland annat för Atria och Electrolux Retail. Han har tidigare varit vd för Inflight Service Group, Venue Retail Group, MT Owner och Biltema. Han har arbetat … (läs mer)

NyheterInternationelltPro