Weekday nominerad för digital pop up

 
Den 4 december avgörs den 25:e upplagan av 100-wattaren, tävlingen som belönar kommunikation som fungerar. Bland de nominerade annonsörerna finns det svenska klädmärket Weekday som tagit pop up-konceptet in i den digitala världen. Det svenska klädmärket Weekday tog i somras pop up-kulturen till en ny nivå genom att ta den analoga pop up-butiken till den … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Varumärken 230 Nyheter 2838 Mode 204 Pro 3652


Kapstaden öppnar butik på söder

 
Nu får Stockholm en shop in shop med design från årets Världsdesignhuvudstad Kapstaden. Det är Africa Now som onsdagen 24 september öppnar en shop in shop hos Just Africa på Södermalmstorg vid Slussen. I butiken kommer hitta internationellt kända varumärken som Haldane Martin möbler, Heath Nashs lampor och Philippa Green smycken. Kapstaden Shop in Shop kommer … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Nya butiker 858 Design 230 Internationellt 980 Pro 3652


Central Perk har öppnat som pop up-butik

 
För att fira 20-årsjubileumet av TV-serien Vänner har Central Perk, fiket där vännerna hängde, nu öppnat i form av en pop up-butik i New York. Kaféet har byggts upp igen med inredning och andra detaljer från serien. I butiken kommer man att kunna köpa kaffe, men också en del Vänner-produkter. Butiken är ett samarbete mellan … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Internationellt 980 Pro 3652 Butikskoncept 540 Nya butiker 858


Klartecken för nytt pop up-centrum i Elephant and Castle

 
Det tillfälliga pop up-köpcentrumet Boxpark fick många att rikta blickarna mot Shoreditch i östra London när det öppnade. Nu är ett nytt container-centrum på väg, denna gång i Elephant and Castle. Klartecken har nu getts från myndigheterna gällande ett tillfälligt centrum, Artworks, som ska skapas av containrar i Londonstadsdelen Elephant and Castle. Syftet är att … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3652 Internationellt 980 Köpcentrum 436 Pop up 99