The Conran Shop öppnar på Selfridges

The Conran Shop öppnar på Selfridges

 

Två självklara besöksmål för alla designintresserade inleder ett samarbete. The Conran Shop och Selfridges skapar en gemensam destination för Conrans livsstilsvarumärke när man öppnar en shop-in-shop i Selfridges varuhus på Oxford Street i London. – Selfridges är en sant brittisk landmärke och en butik som vi har länge beundrat för sin känsla av humor och uppskattning … (läs mer)

Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Nyheter 3171 Nya butiker 982 Destinationer 135 Pro 3920


Här är världens bästa varuhus

 

Selfridges i London har utsetts till världens bästa varuhus för tredje gången av The Intercontinental Group of Department Stores. Priset delades ut i Singapore under Global Department Store Summit. Selfridges vd Anne Pitcher kommenterade utmärkelsen så här: – Vi är glada att Selfridges återigen har utsetts till det bästa varuhuset i världen. Vi har haft fantastiska år sedan vi vann senast, och utmärkelsen är en hyllning till det engagemang våra team visar. Det ger oss ännu större kraft att fortsätta att överträffa våra kunders förväntningar och leverera en unik köpupplevelse utöver det vanliga. Selfridges har … (läs mer)

Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3920 Nya butiker 982 Butikskoncept 631 Internationellt 1103


Selfridges lyfter fram skandinaviskt mode

 

Selfridges i London, som anses vara ett av de mest innovativa varuhusen i modern detaljhandel, lyfter just nu fram skandinavisk design i en kampanj kallad Scandi Co-op. Varuhuset har valt ut vad man anser vara de 16 mest spännande varumärkena inom nutida mode för kvinnor. Man väljer att lyfta fram enkelheten och den tydlighet som … (läs mer)

Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Internationellt 1103 Varumärken 239 Pro 3920 Butikskoncept 631


Här är jeansavdelningen som kostade 60 miljoner kronor

 

Selfridges i London har nyligen öppnat en Denim Studio. Och när Selfridges gör något brukar man göra det fullt ut, så även denna gång. Storleksmässigt är den fem gånger större än den tidigare avdelningen, och den här har en tydligare inslag av kunskapsförmedling. Avdelningen sägs ha kostat sex miljoner pund. De cirka 2 400 kvadratmetrarna … (läs mer)

Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3920 Butikskoncept 631 E-handel 774 Produktutveckling 271