Wes Anderson bakom H&Ms julfilm

Wes Anderson bakom H&Ms julfilm

 

H&M släpper en kortfilm inför julen. Modekedjan siktar högt, Wes Anderson regisserar och i huvudrollen syns Adrien Brody. Prisbelönade Wes Anderson har tidigare regisserat bland annat The Grand Budapest Hotel, The Royal Tenenbaums och Life Aquatic. – Den vintriga tågresan som Wes Anderson har regisserat är en perfekt miljö för H&Ms julkollektion. Den handlar om att mixa det informella … (läs mer)
Puma testar shoppingbara filmer

 

Puma lanserar ”shopable films”. Filmerna är ett sätt att underlätta för konsumenter att med färre klick hitta de produkter som visas. Filmerna är ett sätt att använda leverantörsvideor online samt underlätta för konsumenter att med färre klick hitta de produkter som visas. Pumas ”shop as you watch”-film lanserades på JD Sports webbsida där fotbollspelaren Adam Lallana … (läs mer)
Tolv miljoner har sett varuhuskedjans julreklam

 

Inget ont om Coop eller ICAs reklamfilmer. ICA har varit framgångsrika under tiotalet år, och Coops välskrivna butikssituationer vinner allt mer mark hos svenska folket. Men ibland är det nyttigt att se vad som händer på andra marknader. Varuhuskedjan John Lewis julreklam har till exempel setts av tolv miljoner. Online Video Insider har studerat vilka … (läs mer)