7-Eleven och Friends instiftar dag mot mobbning

7-Eleven och Friends instiftar dag mot mobbning

 

Måndagen den 28 augusti uppmanar Friends och 7-Eleven hela Sverige att göra high fives. Syftet är att belysa problemen med utanförskap och mobbning. En high five är ett enkelt sätt att säga ”Hej” och få någon att känna sig sedd. I samband med skolstarten anordnar 7-Eleven och Friends därför High five-dagen med målet att göra det … (läs mer)
Lotta Lundgren i filmsamarbete med Coop

Lotta Lundgren i filmsamarbete med Coop

 

Nu vill matprofilen Lotta Lundgren tillsammans med Coop göra det enklare att laga mat som gör vardagen godare och roligare. Man ska skapa en ny typ av matlagningsfilmer. Under 2017 antar Lotta Lundgren utmaningen från Coop att skapa en rörlig kokbok med vardagsmiddagar som inte får kosta mer än 80 kronor för fyra personer. – Jag tar vardagsmaten … (läs mer)
Wes Anderson bakom H&Ms julfilm

Wes Anderson bakom H&Ms julfilm

 

H&M släpper en kortfilm inför julen. Modekedjan siktar högt, Wes Anderson regisserar och i huvudrollen syns Adrien Brody. Prisbelönade Wes Anderson har tidigare regisserat bland annat The Grand Budapest Hotel, The Royal Tenenbaums och Life Aquatic. – Den vintriga tågresan som Wes Anderson har regisserat är en perfekt miljö för H&Ms julkollektion. Den handlar om att mixa det informella … (läs mer)
Jeff Bridges i samarbete med Marc O’Polo

 

Redan 2014 tog Marc O’Polo tillsammans med skådespelaren och buddhisten Jeff Brigdes fram en mindfulness-kollektion, där delar av försäljningen gick till välgörande ändamål. Varumärket har sålt över 60 000 produkter ur kollektionen vilket genererat mer än 125 000 amerikanska dollar till The Institute of Compassionate Awareness. Jeff är en entusiastisk anhängare av mindfulness och som … (läs mer)
Tonerlagret vill skapa kärlek i skogen

 

Tonerlagret lanserar en Alla hjärtans dag-kampanj som ska rädda regnskogen i kärlekens tecken. – För varje miljövänlig toner vi säljer i februari, så kommer vi att plantera ett nytt träd. Miljövänliga toners är oftast både billigare och tillverkade utav återvunnet material, så egentligen finns det ingen anledning att inte välja att tänka på naturen och omvärlden, säger … (läs mer)