Click & collect hos Svenskt Tenn

Click & collect hos Svenskt Tenn

 

Från och med nu kan Svenskt Tenns kunder beställa varor online och hämta ut dem vid en ny concierge-disken. Som en service kan den som vill bara stanna till med bilen så bärs varorna ut. För att möjliggöra detta har ytan i butiken disponerats om, och i samband med det har Inredningsateljén kunna flytta till … (läs mer)
Nutida Svenskt Silver visas på Svenskt Tenn

Nutida Svenskt Silver visas på Svenskt Tenn

 

Svenskt Tenn har som uttalad ambition att bidra till bevarandet av Svenskt hantverk. Detta görs dels genom stiftelsen som äger företaget, dels genom att tillverkningen sker i Sverige och dels genom att lyfta fram samtida svenskt kvalitetshantverk. Som ett led i det får 15 silversmeder knutna till Nutida Svenskt Silver nu visa sina föremål i … (läs mer)
Svenskt Tenn öppnar pop up i Wien

Svenskt Tenn öppnar pop up i Wien

 

Svenskt Tenn har lockat många turister till sin butik i Stockholm genom åren. Men nu är det dags för Svenskt Tenn att ge se ut i världen med ett tillfälligt projekt, i november öppnar varumärket en pop up-butik i Wien.  Mellan 25 november och 13 Februari  2016 öppnar Svenskt Tenn dörrarna till en en pop up-butik på Volksbank … (läs mer)
Svenskt Tenn visar scenografen Maria Djurkovics verk

 

Hur skulle det se ut om en man använde Svenskt Tenns klassiska möbler, textilier och accessoarer för att skapa scenografi till en film som utspelar sig på 1930-, 1950- eller 1980-talet? Det får man veta den 3 februari, när utställningen ’’Three decades’’ av den prisbelönta brittiska scenografen Maria Djurkovic öppnar i butiken på Strandvägen i … (läs mer)