CMMN SWDN öppnar pop up

CMMN SWDN öppnar pop up

 

I dag startar Fashion Week Stockholm och i år flyttar CMMN SWDN tillfälligt in i Bibliotekstan. ”Vi är ju i grunden ett svenskt varumärke”, säger Emma Hedlund, Creative Director. Man gör det för för pressvisningar och en pop up på adressen Smålandsgatan 20. Butiken håller öppet till och med lördagen den 3:e september – Svenskt mode är en viktig del av … (läs mer)
Här öppnar Chanel våren 2016

 

Nu är det bekräftat att Chanel kommer till Bibliotekstan. Butiken öppnar våren 2016. Det har ryktats om varumärkets butik i Stockholm en tid. Handelstrender skrev till exempel om detta här. Under våren 2016 öppnar Chanel en 169 kvadratmeter stor butik på Birger Jarlsgatan 7 i Stockholm. – Vi är stolta över att Chanel har valt att etablera sig … (läs mer)
Så ser Aesops butik ut

Så ser Aesops butik ut

 

Häromdagen skrev vi om Aesops invigning av sin första butik i Sverige. Nu när lugnet har lagt sig efter festligheterna kan vi visa hur den avskalade butiken ser ut.  Aesop själva lyfter fram tre iögonfallande detaljer. ”Tre storslagna ting drar omedelbart till sig uppmärksamheten: kassadisken, handfatet och den kompletterande bänken, alla tillverkade av Lies-Marie Hoffmann … (läs mer)