Dubbel butiksöppning för Chanel

Hösten 2017 öppnar Chanel sitt nya koncept Chanel Beauty Store i Hufvudstadens fastigheter i Göteborg och Stockholm. I Göteborg på Fredsgatan 2 i Fredstan och i Stockholm på Mäster Samuelsgatan 3 i Bibliotekstan.

Etableringen av Chanel Beauty store ligger, enligt ett pressmeddelande, i linje med Hufvudstadens strategi att utveckla och stärka områdena kring bolagets fastigheter.

Vill erbjuda bästa lägena

– Hufvudstaden har som målsättning att i centrala Göteborg och Stockholm erbjuda framgångsrika butiks- och kontorshyresgäster de bästa lägena. Vi är därför mycket glada över att välkomna Chanel Beauty Store till Hufvudstadens fastigheter i Fredstan och Bibliotekstan, säger Ivo Stopner, Verkställande direktör, Hufvudstaden.

Internationellt och lokalt blandas

Visionen är att, tillsammans med Göteborgs stad och övriga fastighetsägare i området, göra Fredstan till en mer attraktiv plats. Hufvudstaden menar att Fredstan ska erbjuda det bästa inom internationellt mode, men även lokala varumärken och koncept är viktiga för att området ska vara en attraktiv shoppingdestination.