Mood Stockholm fyller fem år

Mood Stockholm fyller fem år

 

Sedan invigningen 2012 har 20 miljoner besökt handelsplatsen som fyller fem år. AMF Fastigheter fortsätter nu att utveckla kvarteren till en urban mötesplats. Det sker genom en terrassering och nya restauranger högre upp på Jakobsbergsgatan samt ett förbättrat utbud och utveckling av huset på andra sidan Regeringsgatan. Ökar med 25 procent per år I mars 2017 … (läs mer)
Granbutik öppnar i köpcentrum

Granbutik öppnar i köpcentrum

 

Den 25 november slår dörrarna upp till den en renodlad granbutik inne i köpcentrumet. Fram till jul kan kunderna passa på att inhandla årets julgran och få den hemlevererad redan nästa dag. Bakom butikssatsningen står entreprenören och granexperten Anna Benson. – Tanken med granbutiken är att besökarna ska få möjlighet att köpa sin julgran på ett … (läs mer)
Mood populärt bland turister

 

Allt fler internationella besökare hittar till Mood Stockholm. Försäljningen av taxfree-varor var 20 procent högre under juni-juli 2015 än under samma period förra året. Turister från Kina, Schweiz och USA har ökat mest. Detta framgår i ett pressmeddelande. – Vi ser att Mood Stockholm nu på allvar etablerat sig som en viktig destination också för … (läs mer)