Indiska gräver i arkiven

Indiska gräver i arkiven

 

Indiska breddar sortimentet och lanserar en sidenkollektion med unikt print från sitt vintage-arkiv. Lanseringen är del av en större satsning på modemedvetna konsumenter.

Nyheter 3118 Mode 251


Indiska och Urb-it bjuder på julhappening

Indiska och Urb-it bjuder på julhappening

 

julhappening med personlig touch. Indiska inleder samarbete med Urb-it, en tjänst som erbjuder direkt och personlig överlämning av varor från butik eller online-köp. Samarbetet startar genom ett julklappsevent i butiken på Drottninggatan i Stockholm. Den 6:e december bjuder Indiska in sina kunder till en helkväll med julklappsshopping. Personlig leverans av klappar Genom ett samarbete med … (läs mer)

Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3868 Nyheter 3118 Logistik 84 Kundupplevelser 175


Var tredje svensk shoppar mer hållbart

 

En knapp tredjedel av mode- och inredningskonsumenterna i Sverige uppger att de handlar mer hållbart idag än för tre år sedan. Samtidigt behövs mer information om var och hur man handlar hållbart. Resultatet är en del ur en undersökning kring hållbar konsumtion genomförd av Novus på uppdrag av Indiska. En knapp tredjedel, varav något fler … (läs mer)

Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3868 Trender 376 Undersökningar 324 Nyheter 3118


Indiska och Myrorna i jeanssamarbete

 

Indiska utökar nu sitt samarbete med Myrorna och tar från och med idag in särskilt utvalda second hand-jeans i några av kedjans butiker. Som en del i Indiskas hållbarhetsarbete We Fight For Change, började kedjan för två veckor sedan samla in textilier, som därefter tas om hand av Myrorna. Nu leder samarbetet med Myrorna även … (läs mer)

Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Mode 251 Trender 376 Pro 3868 Nyheter 3118