Indiska och Urb-it bjuder på julhappening

 
julhappening med personlig touch. Indiska inleder samarbete med Urb-it, en tjänst som erbjuder direkt och personlig överlämning av varor från butik eller online-köp. Samarbetet startar genom ett julklappsevent i butiken på Drottninggatan i Stockholm. Den 6:e december bjuder Indiska in sina kunder till en helkväll med julklappsshopping. Personlig leverans av klappar Genom ett samarbete med … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Kundupplevelser 127 Nyheter 2838 Pro 3652 Logistik 73


Var tredje svensk shoppar mer hållbart

 
En knapp tredjedel av mode- och inredningskonsumenterna i Sverige uppger att de handlar mer hållbart idag än för tre år sedan. Samtidigt behövs mer information om var och hur man handlar hållbart. Resultatet är en del ur en undersökning kring hållbar konsumtion genomförd av Novus på uppdrag av Indiska. En knapp tredjedel, varav något fler … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Undersökningar 286 Nyheter 2838 Trender 358 Pro 3652


Indiska och Myrorna i jeanssamarbete

 
Indiska utökar nu sitt samarbete med Myrorna och tar från och med idag in särskilt utvalda second hand-jeans i några av kedjans butiker. Som en del i Indiskas hållbarhetsarbete We Fight For Change, började kedjan för två veckor sedan samla in textilier, som därefter tas om hand av Myrorna. Nu leder samarbetet med Myrorna även … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Nyheter 2838 Trender 358 Pro 3652 Mode 204