Ny marknads- och e-handelschef på Indiska

 

Indiska rekryterar till två nyckelpositioner. Maria Backlund tillträder som marknadschef och André Lago som e-handelschef.

Maria kommer senast från tjänsten som marknadschef på EF Education First. Hon har dessförinnan arbetat som försäljningschef på EF och på byråsidan där hon bland annat varit kundansvarig på en digital marknadsbyrå i Milano.

Ska ligga i framkant digitalt

– Retailbranschen har stora utvecklingsmöjligheter digitalt och min målsättning är att Indiska ska ligga i framkant med en stark onlinestrategi. Jag ser stor potential i kombinationen av varumärkesbyggande kommunikation och rena försäljningsdrivande strategier, både digitalt och i butik, säger Maria.

Affärsutveckling på global nivå

André Lago har erfarenhet från e-handelsbranschen, både som egen företagare och anställd. Han kommer närmast från e-handelsinriktade teknikleverantören Ve Global. Där har han arbetat både som nordisk chef och nu senast på en ledande position inom affärsutveckling på global nivå.

– Indiska är mitt uppe i en omfattande förändringsresa och det är en spännande utmaning att nu försöka ta e-handelsatsningen till nästa nivå, säger André Lago.

Maria och André tillträdde sina tjänster på Indiska under april 2019.


Läs även: Kedjan vill nå yngre med second hand