Ny inköpschef och kreativ chef

Indiska anställer Lena von Segebaden och Helena Leach Squire som inköpschef samt kreativ chef. De kommer i sina roller arbeta med alla delar i Indiskas sortiment och att fortsätta stärka varumärket.

Både Lena och Helena kommer även ingå i ledningsgruppen.

– Förmågan att hitta kompetenta ledare och medarbetare är helt avgörande för Indiskas fortsatta förändringsresa. Jag är stolt över att vi har lyckats rekrytera både Lena och Helena, säger Karin Lindahl, VD på Indiska.

Unik position

Som ny inköpschef tillträder Lena von Segebaden. Lena har erfarenhet inom inköp och produktion. Hon kommer senast från Lexington Company.


Läs även: Indiskas nya fygitala butikskoncept


– Indiska är ett starkt varumärke med en unik position som jag följt på håll under flera års tid. Jag ser stor potential i både mode och heminredningen, säger Lena von Segebaden.

Utvecklat upplevelser

Helena Leach Squire kliver in som kreativ chef. Hon kommer tillsammans med inköp- och marknadsavdelningen fortsätta arbetet med att stärka Indiskas varumärke. Under de senaste åren har Helena utvecklat design- och varumärkesupplevelser för märken som littala, Helly Hansen, Casall och Buster + Punch.

– Indiska, för mig, representerar ett etablerat livsstilsvarumärke som skiljer sig från mängden genom sitt unika ursprung. För att befästa vår särskiljning behöver vi dock bli ännu tydligare som varumärke, säger Helena.