Zalando halverar nordiska leveranstider

 

Nu står det klart att onlineplattformen Zalando öpnnar sin första nordiska distributionscentral i Brunna i Stockholms län. Det innebär i praktiken halverade leveranstider i regionen. I ett pressmeddelande konstaterar Zalando att det är avgörande att investera i utökad bekvämlighet. Detta för att möta efterfrågan från Zalandos kunder i Norden. De första paketen kommer lämna distributionscentralen … (läs mer)

Logistik 79 Nyheter 3080 E-handel 748


Zalando testar returer on demand

 

Zalando lanserar en pilot för Instant returns, en expresstjänst för returer on-demand. Det gör det möjligt för Zalandos kunder att returnera varor inom 60 minuter samt boka en upphämtningsplats de själva väljer. – Att erbjuda smarta leveranser och returneringsmöjligheter är viktigt i en snabbrörlig bransch. Många aktörer på nätet fokuserar på leveransen av paket, men … (läs mer)

E-handel 748 Nyheter 3080 Logistik 79 Kundupplevelser 166


Zalando satsar vidare på Bread & butter

 
Förra året var det premiär för konsumentfestivalen Bread & Butter by Zalando. Nu berättar företaget att en andra upplaga går av stapeln 1–3:e september i Berlin.  Bread & Butter samlar modemärken i Europa för att fira in höstsäsongen och visa upp de senaste trendenserna inom mode, musik och mat. Årets motto är Bold, förra årets tema … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Mode 242 Pro 3831 Internationellt 1059 Nyheter 3080


Zalando inkluderar fysiska butiker

 
Zalando tar nu nästa steg i sin satsning Integrated Commerce och presenterar den första piloten tillsammans med Adidas. I och med detta ansluter man sortimentet från en av Addias mest populära fysiska  butiker till Zalando online. Via sin populära affär på Berlins Tauentzienstraße, gör Adidas från och med i dag sitt fysiska butikssortiment tillgängligt online … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3831 E-handel 748 Nyheter 3080 Omnichannel 260


Zalando skapar köpfunktion via Instagram

 
Zalando inleder vinterns shoppingsäsong med  nya tekniska lösningar för ”enklare, bekvämare och mer inspirerande shopping”. Bland annat lanseras en ny koppling mellan Instagram och Zalando-appen. Företaget inför nu också en förlängning av returer till 100 dagar för alla beställningar gjorda innan den sista december.  – Våra kunder uppskattar att utföra sin digitala shopping med en sömlös upplevelse … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Sociala medier 88 M-handel 121 E-handel 748 Nyheter 3080