Teamet som ska lyfta NK Saluhall

Teamet som ska lyfta NK Saluhall

 

Som vi berättat tidigare genomgår NK Saluhall just nu sin stora omvandling för att i vinter öppna under nytt koncept. Nu presenterar man de samarbetspartners som ska bidra till att skapa en gastronomisk hubb.

KöpcentrumNyheterPro


Dags för Magnum Pleasure Store

Dags för Magnum Pleasure Store

 

I maj intar Magnum Pleasure Store Ljusgården på NK i Stockholm. Både Magnum och NK vill stå för att sätta guldkant på vardagen, och visar detta genom att tillsammans öppna Magnum Pleasure Store i Ljusgården.

NyheterRetailtrender


I dag fyller NK 100 år

I dag fyller NK 100 år

 

Den 22 september 1915 slog Nordiska Kompaniet upp sina portar på Hamngatan i Stockholm. Det var en storslagen öppning av det varuhus som skulle komma att betyda mycket för Stockholm. Varuhuset var det första i sitt slag i huvudstaden och den praktfulla byggnaden har sedan dess varit ett landmärke i staden. NK har på många … (läs mer)

DestinationerNyheterKöpcentrum


Digital spegel stärker shoppingupplevelsen

Digital spegel stärker shoppingupplevelsen

 

En digital spegel lanseras nu på den svenska marknaden. Spegeln tillför en ny dimension vid butiksbesöket, en tidsfördröjning ger kunden en 360-gradersvy vid provning. Eftersom spegeln har en tidsfördröjning på ett par sekunder, så får kunden även en vy från baksidan samt en rörelsevy.

NyheterProMode


NK auktionerar ut årets juldekor

 

Från den 13 januari finns chans att buda på de sagolika kreationerna från Nordiska Kompaniets julskyltning. NK kommer att, tillsammans med Bukowskis Market, upplåta utvalda delar ur sin populära skyltning till auktion, där intäkterna går oavkortat till Läkare utan gränser. Auktionsobjekten startar på 1 000 kronor, och går i årets tema som avslöjas på skyltsöndagen … (läs mer)

ProNyheter