KappAhl öppnar e-handel i Polen

 

I dag expanderar KappAhl sin e-handel till Polen. Nu blir modekedjan tillgänglig för sina kunder över hela Polen dygnet runt, alla dagar. – Det är kunden som väljer när och hur hon vill shoppa, säger KappAhls marknadsdirektör Joakim Holmstrand. Nu finns KappAhl dygnet runt, alla dagar, även i Polen och därmed på alla våra försäljningsmarknader. KappAhls … (läs mer)

Internationellt 1364 E-handel 973 Pro 4637 Nyheter 3838


KappAhls julkollektion till förmån för Bris

KappAhls julkollektion till förmån för Bris

 

Modekedjan Kappahl uppmanar sina kunder att stödja Bris arbete med barn och unga som har det svårt. I år har en specialdesignad pyjamaskollektion me pingvinmotiv tagits fram. – Pingvinernas olika mönster symboliserar att alla barn är olika men unika på sitt sätt och att det är viktigt att alla får lov att vara sig själva … (läs mer)

Pro 4637 Mode 406 Nyheter 3838


Butikschef KappAhl – Karlskoga

 

Till vår butik i Karlskoga söker vi en butikschef med stort intresse för försäljning och service och som älskar mode och trender! Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde enligt överenskommelse.

Nyheter 3838 Pro 4637


KappAhl inspireras av Marocko

 

KappAhl lanserar två kollektioner inför våren och sommaren 2015 med bohemiska influenser och inspiration från Marrakesh, Marocko. I en bohemisk stil som kommer i vita nyanser lanseras kollektionen Vintage Stories inför våren. Den avslappnade stilen förstärks med fransar, spetsar och accessoarer. Därefter lanseras en hållbar kollektion, Dreams Through a Lens, inför sommaren med inspiration från … (läs mer)

Mode 406 Nyheter 3838 Pro 4637


KappAhl lanserar ny kollektion

 

KappAhl lanserar i november en kollektion med behåar och trosor som vänder sig till den unga tjejen och som man uttrycker det i ett pressmeddelande, ”den petita kvinnan”. Tanken bakom kollektionen som döpts till Me and me, är att fylla glappet mellan kunden som lämnat barnavdelningen men fortfaranden inte hittar sin storlek och smak bland … (läs mer)

Pro 4637 Nyheter 3838