The Candle Shop till MoS

 
Nu öppnar The Candle Shop i Mall of Scandinavia. Varumärket planerar att öppna fler fysiska butiker samt en e-butik. – Det ska bli spännande att få igång verksamheten i ett av Sveriges absolut mest omtalade köpcentrum. Våra erfarenheter är goda, då vår Örebro-butik går bättre än vi någonsin hade kunnat hoppas på, säger Nina Garmiani, ansvarig … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Köpcentrum 425 Pro 3599 Nya butiker 842 Nyheter 2778


Finlaysons första butik i Sverige

 
Finlayson har öppnat sin första butik i Sverige. Samtidigt lanserar varumärket en omfattande kampanj för att återvinna mer textil och minska på svinnet i textilbranschen. Kampanjen bygger på att alla kunder kan lämna in hemtextil av valfritt varumärke och få rabatt på nya produkter i samband med köp. Produkterna returneras till fabriken i Finland där … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Butikskoncept 525 Nyheter 2778 Varumärken 229 Nya butiker 842


Över 3 miljoner besök på Mall of Scandinavia

 
Mall of Scandinavia firade den miljonte kunden redan efter 19 dagar och i helgen nåddes en ny milstolpe – nu har centrumet haft över 3 miljoner besökare. Stockholms nya shoppingdestination slog upp portarna med en uppmärksammad invigning den 12 november 2015. Intresset för Mall of Scandinavia har varit enormt och på knappt två månader nådde … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3599 Köpcentrum 425 Nyheter 2778


Rebecca och Fiona bjöd på försmak

 
Så här såg det ut nyligen när Mall of Scandinavia gav en försmak av vad som väntar Stockholm när Nordens största köpcentrum invigs den 12 november. Med UnexpectedBox fick besökarna ta del av den lustfyllda och oväntade upplevelse som Mall of Scandinavia vill ge sina besökare. I en futuristisk, nästintill osynlig spegelbox bjöd Mall of Scandinavia … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Varumärken 229 Pro 3599 Destinationer 124 Nyheter 2778


Lego Store öppnar i Mall of Scandinavia

 
I samband med att Mall of Scandinavia invigs i Stockholm i november, öppnar även Sveriges första Lego Store. Det är Lego Gruppens andra butik i Norden. – Lego har en stark tradition i Sverige och vi är därför väldigt glada över att äntligen få ta hit Lego Store, och skapa ett hem för alla svenska Lego-fans, och … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Köpcentrum 425 Pro 3599 Nyheter 2778 Nya butiker 842


Nytt koncept för Kronans Apotek

 
Kronans Apotek lanserar ett nytt butikskoncept, Care&Beauty, med fokus på hud-och skönhetsvård. Med det nya konceptet erbjuds allt ifrån läkemedel till hälso-, hud- och skönhetssortiment och hudvårdsbehandlingar. Man vill skapa en mötesplats där kunderna kan få råd och stöd i hudvård- och hälsofrågor av experter. Den 12 november slår Kronans Apotek upp dörrarna till det … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3599 Köpcentrum 425 Nyheter 2778 Nya butiker 842


SATS öppnar i Mall of Scandinavia

 
Ännu en etablering i Mall of Scandinavia är klar som ytterligare förstärker utbudet inom service, hälsa och fritid. Det är träningskedjan SATS som öppnar ett  träningscenter med det absolut senaste inom träning i Mall of Scandinavia. Invigningen sker hösten 2015. − Det är fantastiskt att kunna presentera denna toppmoderna SATS-anläggning som kommer att bidra till … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Köpcentrum 425 Nyheter 2778 Pro 3599