Festival ska inspirera till hållbara val 

Festivalen arrangeras på två köpcentrum i Sverige.

Unibail-Rodamco-Westfield lanserar The Westfield Good Festival. Syftet är att bidra med kunskap och inspiration kring hur man kan göra mer hållbara val i vardagen.

Under våren 2023 lanseras festivalen i 22 olika Westfield-centrum runt om i Europa. Detta för att uppmuntra besökare till att anamma ett mer cirkulärt förhållningssätt – och att göra hållbara val i sin vardag. 

Eventen genomförs tillsammans med olika varumärken, partners och ideella organisationer för att bidra med kunskap och inspiration på temat hållbarhet.

Vill stötta och inspirera besökarna

Louise Ryning.

– Vi tror att många av våra besökare gärna skulle leva ännu mer cirkulärt och hållbart och här ser vi en möjlighet att hjälpa till. Genom The Westfield Good Festival använder vi våra platser till att utforska olika områden inom hållbarhet och hur vi både kan stötta och inspirera våra besökare, säger Louise Ryning, Director of Operations Northern Europe, Unibail-Rodamco-Westfield. 

Årets second hand-profil medverkar

I Sverige hålls eventet i både Westfield Mall of Scandinavia (8–14 maj) och Westfield Täby Centrum (22–28 maj).

Evenemangen innehåller aktiviteter som kapselmodevisningar och gästföreläsningar, klädbytardagar med Årets second hand-profil Gustav Broström, samt workshop i remake av kläder tillsammans med Jennie Dahlén.