The Candle Shop till MoS

The Candle Shop till MoS

 

Nu öppnar The Candle Shop i Mall of Scandinavia. Varumärket planerar att öppna fler fysiska butiker samt en e-butik. – Det ska bli spännande att få igång verksamheten i ett av Sveriges absolut mest omtalade köpcentrum. Våra erfarenheter är goda, då vår Örebro-butik går bättre än vi någonsin hade kunnat hoppas på, säger Nina Garmiani, ansvarig … (läs mer)

Pro 4637 Nya butiker 1234 Nyheter 3841 Köpcentrum 697


Över 3 miljoner besök på Mall of Scandinavia

 

Mall of Scandinavia firade den miljonte kunden redan efter 19 dagar och i helgen nåddes en ny milstolpe – nu har centrumet haft över 3 miljoner besökare. Stockholms nya shoppingdestination slog upp portarna med en uppmärksammad invigning den 12 november 2015. Intresset för Mall of Scandinavia har varit enormt och på knappt två månader nådde … (läs mer)

Pro 4637 Nyheter 3841 Köpcentrum 697


Nytt koncept för Kronans Apotek

 

Kronans Apotek lanserar ett nytt butikskoncept, Care&Beauty, med fokus på hud-och skönhetsvård. Med det nya konceptet erbjuds allt ifrån läkemedel till hälso-, hud- och skönhetssortiment och hudvårdsbehandlingar. Man vill skapa en mötesplats där kunderna kan få råd och stöd i hudvård- och hälsofrågor av experter. Den 12 november slår Kronans Apotek upp dörrarna till det … (läs mer)

Nya butiker 1234 Köpcentrum 697 Nyheter 3841 Pro 4637


Hon blir chef för Mall of Scandinavia

Hon blir chef för Mall of Scandinavia

 

Det står nu klart att det är Lena Rune som blir centrumchef för Mall of Scandinavia. Lena kommer i sin nya roll leda centrumteamet och den operationella verksamheten på plats i Mall of Scandinavia. Lena startade sin karriär inom Unibail-Rodamco 2009 och har en gedigen bakgrund inom bolaget.

Köpcentrum 697 Nyheter 3841 Pro 4637


SATS öppnar i Mall of Scandinavia

 

Ännu en etablering i Mall of Scandinavia är klar som ytterligare förstärker utbudet inom service, hälsa och fritid. Det är träningskedjan SATS som öppnar ett  träningscenter med det absolut senaste inom träning i Mall of Scandinavia. Invigningen sker hösten 2015. − Det är fantastiskt att kunna presentera denna toppmoderna SATS-anläggning som kommer att bidra till … (läs mer)

Nyheter 3841 Pro 4637 Köpcentrum 697