Teknik och service i Lululemons flaggskepp

 
Varumärket har listats som ett av de hetaste inom retail. Nu har Lululemon öppnat ett nytt serviceinriktat flaggskepp med hög tekniknivå på Regent Street. I samband med invigningen bjöd man Londonborna på meditation i en specialbyggd dubbeldäckare. Lululemon anses vara ett av de hetaste varumärkena inom retail just nu. Business Insider listade Lululemon som ett … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Nya butiker 807 Pro 3504 Butikskoncept 505 Internationellt 945


Bli stjärnkock för en kväll i heta Shoreditch

 
Nu öppnar möbelkedjan en pop up i fortsatt heta Shoreditch. Men det är ingen butik den här gången, The Dining Club är en restaurang där du kan bli stjärnkock för en kväll. Shoreditch i östra London har fortsatt stark dragningskraft. Både på detaljister som vill testa nya idéer och koncept, och på konsumenterna. Nu är … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Internationellt 945 Pop up 94 Pro 3504 Kundupplevelser 99


Havaianas öppnade största flaggskeppet

 
Det klassiska flip-flop-varumärket Havaianas har öppnat sin hittills största flaggskeppsbutik i Europa. Den ryms på två våningar i köpcentrumet Westfield London.  Butikens skyltfönster pryds av surfbrädor och en skulptur av en papegoja som brukar dyka upp i företagets marknadsföring. I butiken hittar kunderna bland annat specialkollektionerna Liberty Havaianas och Charlotte Olympia Havaianas. – Storbritannien är … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3504 Nyheter 2692 Nya butiker 807 Internationellt 945


Köpcentrum arrangerar skönhetsfestival

 
Köpcentrumet bjuder in till en festival i skönhetens tecken. Under evenemanget lockar man med trendspaningar, seminarier och välfyllda goodie bags. Skönhetsfestivalen Beauty Unbound Pop Up samlar Londons främsta namn inom hår, makeup. I samarbete med Hearst Magazines UK arrangerar köpcentrumet Westfield London en flera dagar lång skönhetsfestival som pågår mellan 6 och 15 maj. Festivalen arrangeras även på … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Köpcentrum 414 Kundupplevelser 99 Pro 3504 Nyheter 2692


The Conran Shop öppnar på Selfridges

 
Två självklara besöksmål för alla designintresserade inleder ett samarbete. The Conran Shop och Selfridges skapar en gemensam destination för Conrans livsstilsvarumärke när man öppnar en shop-in-shop i Selfridges varuhus på Oxford Street i London. – Selfridges är en sant brittisk landmärke och en butik som vi har länge beundrat för sin känsla av humor och uppskattning … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3504 Internationellt 945 Nya butiker 807 Nyheter 2692


Europas första asiatiska köpcentrum öppnar i London

 
Det sägs vara Europas första renodlade köpcentrum med asiatisk touch som öppnar på Green Street i höst. Centrumet har döpts till East Shopping Centre och öppnar i slutet av oktober. East Shopping Centre kommer slå upp portarna i de östra delarna av London, ytterligare en bit längre ut från stadskärnan jämfört med till exempel Westfield i … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Destinationer 124 Nyheter 2692 Pro 3504 Köpcentrum 414


Klartecken för nytt pop up-centrum i Elephant and Castle

 
Det tillfälliga pop up-köpcentrumet Boxpark fick många att rikta blickarna mot Shoreditch i östra London när det öppnade. Nu är ett nytt container-centrum på väg, denna gång i Elephant and Castle. Klartecken har nu getts från myndigheterna gällande ett tillfälligt centrum, Artworks, som ska skapas av containrar i Londonstadsdelen Elephant and Castle. Syftet är att … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pop up 94 Internationellt 945 Pro 3504 Köpcentrum 414


YrStore låter kunden designa produkten i realtid

 
I tider när personlig service och individanpassade produkter är mer i ropet än någonsin dyker brittiska YrStore upp som på beställning. Nu åker t-shirts med tryck in i finrummet. Yrstore kan ses som en konsekvens av en trend som pågått några år nu: Produkter designas av konsumenterna efter deras önskemål. YrStore har dragit företeelsen till sin spets … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3504 Trender 344 Butikskoncept 505 Pop up 94


Se Londons finest – ta tåget

 
Nyligen hemkommen från London får jag en del frågor om var den mest intressanta detaljhandeln finns. Var ska jag åka? Var finns det senaste? Var händer det? Och mitt svar blir: Lämna stan. Dels i bemärkelsen lämna West End och ta dig ut till de östra delarna av staden. I Stratford har Westfield öppnat sin nya … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Köpcentrum 414 Pro 3504 Destinationer 124 Trender 344


Ikea bygger ett kvarter i London

 
Ikeas främsta mission är att hjälpa folk att få ett bättre liv. Hittills har det skett genom att tillhandahålla möbler och inredning till överkomliga priser. Nu tar man på sig en ny roll och skapar ett helt nytt kvarter med 1 200 bostäder.
 Av dessa kommer 40 procent att ha tre eller fler sovrum. Det … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3504 Varumärken 224