Minskat matsvinn med personalbutik

Minskat matsvinn med personalbutik

 

Butiker ska minska matsvinn. Den brittiska dagligvarukedjan Tesco introducerar Colleague Shops i samtliga butiker i Storbritannien. Här får de anställda tillgång till varor vars bäst före-datum håller på att gå ut.

ProNyheterHållbarhet


Tesco säljer brittiskt hos El Corte Ingles

Tesco säljer brittiskt hos El Corte Ingles

 

Den brittiska dagligvarukedjan Tesco flyttar in i Spanien. Åtminstone hos den spanska varuhuskedjan El Corte Ingles. Tesco säljer redan i dag sina produkter till ett 20-tal marknader, bland annat till Indien. Samarbetet med den spanska kedjan kommer främst att handla om brittiska klassiker som teer, kakor och frukostflingor (bland annat granola). Men samarbetet går i … (läs mer)

NyheterProduktutvecklingPro


Tesco i samarbete med Iron Maiden

Tesco i samarbete med Iron Maiden

 

Tesco ska bli den första dagligvarukedjan som satsar på vinylskivor igen. Lanseringen sker i samarbete med Iron Maiden vars fans erbjuds ett one-stop-shop.

NyheterPro


Här kan du handla mat med Google Glass

 

Den brittiska dagligvarukedjan Tesco har lanserat en tjänst som baseras på Google Glass. Med Tesco Grocery Glassware kan kunderna bläddra bland produkter, få djupare information om innehållet och dessutom lägga till varor i varukorgen utan att behöva lyfta ett finger. I detta första skede har Tesco gjort tjänsten så enkel som möjligt för att se hur kunderna … (läs mer)

E-handelProNyheter