Uniqlo i samarbete med Liberty

 
Den japanska modekedjan Uniqlo samarbetar med Liberty London i en ny kollektion. Premiär blir det i kedjans renoverade globala flaggskepp på Oxford Street. Butiken har fått ett rejält ansiktslyft, bland annat har ytan fördubblats och en terrassvåning erbjuder utsikt över London. Och en digital shoppingassistent bidrar med service.
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Mode 213 Nyheter 2904 Destinationer 129 Internationellt 1005


Japanska Uniqlo fortsätter växa i USA

 
Den japanska detaljhandelskedjan Uniqlo öppnar en flaggskeppsbutik i Chicago i oktober. Uniqlo tillhör den grupp av detaljhandelskedjor, verksamma inom mode, som klassas som ”fast retailers”. Det vill säga att man erbjuder ett sortiment som har hög förnyelsegrad och där ledtiden från idé till färdig produkt i butik är extremt kort. Andra aktörer i segmentet är till … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3706 Nya butiker 885 Internationellt 1005 Nyheter 2904


Kedja erbjuder fyra dagars arbetsvecka

 
Fast Retailing, företaget som äger modekedjan Uniqlo, erbjuder nu sina anställda fyra dagars arbetsvecka. Det rör sig om cirka 10 000 anställda som får möjlighet att ha en tre dagar lång ledighet i utbyte mot att man arbetar tio timmar fyra dagar i veckan. Totalt är det en fjärdedel av de anställda som får erbjudandet … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Internationellt 1005 Nyheter 2904 Pro 3706