Här är Postnords nya fygitala butik

 
Nu lanseras fygitala PostNord Shop – ett nytt koncept som blandar den fysiska och digitala handeln. Bland annat erbjuds provrum samt en interaktiv digital 360-graderspegel. En allt större andel av konsumtionen sker i dag genom en kombination av fysiska och digitala gränssnitt. Postnord Shop är en fysisk marknadsplats för e-handlare och konsumenter där e-handelsleveranser står … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
E-handel 672 Butikskoncept 524 Nya butiker 841 Pro 3596


Bygghandeln årets e-handelsraket

 
2015 års nätraket är bygghandeln. Det är en av de branscher som ökade mest under 2015, med en tillväxt om hela 38 procent. Det framgår av den kommande årsrapporten för e-barometern 2015 som släpps nästa vecka. Förändrade regler kring ROT-avdraget, en hög omsättningshastighet på bostäder där flytt också innebär renovering samt låga räntor att finansiera … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Nyheter 2780 Undersökningar 275 E-handel 672 Pro 3596


Prognos: kraftigt julrekord för e-handeln

 
En betydligt högre andel av svenskarnas julklappsinköp tycks i år ske genom e-handel. En ny undersökning från PostNord visar att fram till den 25 november hade 43 procent av alla julklappsinköp skett via internet. Och konsumenterna uppskattar att det kommer att bli väldigt många fler e-handelsköp de kommande veckorna. Redan nu i slutet av november … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3596 E-handel 672 Undersökningar 275 Nyheter 2780