Entreprenörer ansluter till Apoteksgruppen

 
De har ett apotek i Tullinge centrum som de drivit i helt egen regi. Nu ansluter man sig till Apoteksgruppen och öppnar ett helt nytt apotek vid pendeltågsstationen Södra Station. Apotekarna Aryan Anari och Farshad Salehi har sedan 2015 drivit sitt apotek i Tullinge. Fokuserar på service – Det känns fantastiskt att bli en del … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Nya butiker 813 Pro 3514 Nyheter 2704


Apoteksgruppen utökar på Arlanda

 
I dag öppnar Apoteksgruppen en Pharmacy Shop på Stockholm Arlanda Airport. Här erbjuder man resenärerna bland annat anpassade reseförpackningar. Butiken är placerad efter säkerhetskontrollen på flygplatsen. – Vi är glada att nu kunna erbjuda våra resenärer ett apoteksutbud även efter säkerhetskontrollerna. Nu blir det möjligt att göra såväl sista minuten-köp inför resan men även att göra planerade inköp … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Pro 3514 Nyheter 2704 Nya butiker 813


Apoteket Hjärtat lanserar matavdelning

 
För att inspirera till en mer hälsosam livsstil lanserar Apotek Hjärtat en matavdelning med inriktning på näringsrika mål. Hjärtats Goda är en matavdelning med ingredienser och näringsberäknade supersmoothierecept för alla smaker samt ett brett utbud av små ätbara nyttigheter. Detta enligt ett pressmeddelande från Apotek Hjärtat. Där konstaterar man också att hälsotrenden håller i sig och att … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Produktutveckling 231 Pro 3514 Nyheter 2704 Butikskoncept 508


Nytt koncept för Kronans Apotek

 
Kronans Apotek lanserar ett nytt butikskoncept, Care&Beauty, med fokus på hud-och skönhetsvård. Med det nya konceptet erbjuds allt ifrån läkemedel till hälso-, hud- och skönhetssortiment och hudvårdsbehandlingar. Man vill skapa en mötesplats där kunderna kan få råd och stöd i hudvård- och hälsofrågor av experter. Den 12 november slår Kronans Apotek upp dörrarna till det … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Köpcentrum 417 Pro 3514 Nyheter 2704 Nya butiker 813


Plockrobot ska spara tid åt kunden

 
Efter en omfattande ombyggnation på Apoteksgruppens apotek i Borgholm är nu en plockrobot installerad. Syfte: Att spara värdefull tid för kunderna. Apotekaren Kristian Aranäs ser kontinuerligt över sin verksamhet för att generera så bra kundnytta som möjligt. Han var bland annat först med hemkörning, som innebär att kunder som har svårt att ta sig till … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Ny teknik 309 Produktutveckling 231 Logistik 62 Nyheter 2704


Pigga upp dig med en drink på det lokala apoteket

 
Känner du dig lite risig? Knalla in till ditt lokala apotek och ta nåt gott att dricka. Stanley’s Pharmacy i New York gör kvarterets drugstore till en mötesplats. Stanley George har jobbat i traditionella drugstores under åren, men har samtidigt varit aktiv rockmusiker. En scen där fikandet och umgänget är en viktig ingrediens. Stanleys ambition med … (läs mer)
Bli medlem eller så kan du läsa även denna artikel!
Butikskoncept 508 E-handel 655 Pro 3514 Internationellt 947