Digital plattform för lokala producenter

Digital plattform för lokala producenter

 

Ica vill nu göra det lättare för småskaliga leverantörer och lokala producenter att få in sina produkter i butikerna. Som en del av detta lanseras nu en ny digital plattform. Bland annat har Ica upprättat en digital plattform för lokala leverantörer. I höst arrangerar Ica också tillsammans med LRF lokala mässor i syfte att öka … (läs mer)
Premiär för nyskapande 365 by Whole Foods

Premiär för nyskapande 365 by Whole Foods

 

Det är ett dagligvarukoncept skapat speciellt för millennials med bekvämlighet och effektivitet i fokus. Nu har 365 by Whole Foods öppnat sin första butik, och den innehåller en hel del nytänkande och spännande idéer. Den första butiken med konceptet 365 by Whole Foods Market har nu öppnat. Premiären skedde i Silver Lake, och dörrarna öppnades efter … (läs mer)
Hetaste äggen just nu – en plattform för lokal handel

 

Los Angeles-baserade Good Eggs knyter samman två av de hetaste snackisarna inom detaljhandeln de senaste åren: e-handel och lokalproducerat. Affärsidén är enkel, Good Eggs skapar en plattform för handel av lokala livsmedel samt säkerställer distributionen. Grovt beskrivet är det raka motsatsen till traditionell dagligvaruhandel. En modell som bygger på att man samlar ett relativt statiskt … (läs mer)