Apoteket Hjärtat goes Virtual Reality

Apoteket Hjärtat goes Virtual Reality

 

Nu lanserar Apotek Hjärtat en lösning med Virtual Reality för smärtlindring. Happy Place avleder tillfällig smärta genom upplevelser i en virtuell värld. ”Upplevelsen är lagom distraherande.” Många års forskning och flera oberoende studier visar att virtuell distraktion kan avleda hjärnans fokus på fysiskt obehag. Apotek Hjärtats VR-app Happy Place är utvecklad för att skapa maximal distraktion från … (läs mer)
Så lyckas du med Virtual Reality

Så lyckas du med Virtual Reality

 

På mässor och framtidsseminarier har det varit gott om tankar kring Virtual Reality inom retail. Här är tre förutsättningar för att det ska bli succé även i butikerna.  Redan under förra upplagan av den internationella mässan Euroshop började VR-lösningarna dugga ganska tätt. Den på bilden här intill skulle ta in ett helt köpcentrum hemma i … (läs mer)
Tommy Hilfiger inför v-handel i butik

Tommy Hilfiger inför v-handel i butik

 

Virtual Reality gör nu entré i detaljhandeln. Tommy Hilfiger inför tekniken i sina flaggskepp under devisen ”Det handlar om överraskning per kvadratmeter nu”. Redan under Euroshop 2014 kunde man ana att en Virtual Reality-trend var i antågande inom detaljhandeln. Där visades en prototyp för en virtuell shoppingmiljö som projicerades med hjälp av ett headset. Retail Future … (läs mer)