House of Fraser öppnar i Kina

House of Fraser öppnar i Kina

 

Den brittiska varuhuskedjan House of Fraser har öppnat sitt första varuhus i Kina. Butiken innehåller en rad nya koncept. Kedjan har öppnat i Sanpower Plaza i Nanjing, i provinsen Jiangsu. Området har cirka 7,2 miljoner invånare och är ett nav för turismen i regionen. Drygt 300 varumärken House of Fraser Nanjing erbjuder drygt 300 varumärken. … (läs mer)
Han är mannen bakom Alibaba

 

Den kinesiska e-handelsjätten Alibabas börsintroduktion har blivit omskriven. Från att ha verkat i det tysta (nåja) borta i Kina är nu alla helt plötsligt nyfikna på detta företag. BBC har gjort ett porträtt på mannen bakom Alibaba, Jack Ma. Här kan du se det.  Ytterligare läsning om Alibaba: Alibaba ska hjälpa amerikanska e-butiker in i … (läs mer)
Alibaba ska hjälpa amerikanska e-butiker in i Kina

 

Den kinesiska e-handelsjätten Alibaba Group banar nu väg för västerländska varumärken att komma in på marknaden i Kina. Alibaba kommer att erbjuda sina betalningstjänster och leveranslösningar, men man ska också lansera en separat tjänst för främst amerikanska företag. Namnet blir 11Main.com och den riktar sig till mindre och mellanstora varumärken som vill sälja sina produkter … (läs mer)