Under de kommande fem åren ska McDonald’s i Sverige växa med 30–40 restauranger. Här öppnar man i år.
Fyra nya koncept är nu bekräftade till Täby Centrums nya Deli-område. Samtliga koncept kommer att erbjuda både restaurang och saluhallsutbud.
Kedjans hypermarket har förvandlats till en destination för matälskare. I fokus står mat och socialt umgänge. Alla aspekter av kundupplevelsen har designats.
I slutet av sommaren öppnar krögaren och entreprenören Pontus Frithiof sin första restaurang i Göteborg, Pocket by Pontus.
Holy Greens har slagit upp dörrarna till ytterligare en restaurang. Kunderna möts av en hög takhöjd och tydlig industrikänsla.
I slutet på februari 2019 öppnar Taco Bar på Göteborg Centralstation, det blir den tredje etableringen i staden för kedjan.
Pinchos har öppnat restaurang i Sälen. Lokalen har blivit ny hemvist för restaurangkedjan som nu sakta men säkert etablerar sig sig över hela Norden.
I dag den 25 januari slår Manufacture upp dörrarna i Teatern i Ringen centrum. Bakom satsningen finns krogprofilerna Danyel Couet och Sebastian Thureson.
Retailerbjudandet har tydligt fokus på food & bevarage. Nu står det klart att området kommer berikas med landets enda trestjärniga Michelin-restaurang.
Dan Jacobson har utsetts till ny vd på Urban Deli och efterträder Jesper Weidlitz. Dan har tidigare varit affärsområdeschef för färskvaror på Ica.