McDonald's har inlett försök med eldrift för leveranser av råvaror till utvalda restauranger i Stockholm. Projektet ska minska transportutsläpp samt bidra till en mer trivsam stadsmiljö.
Veganska matkonceptet etablerar sin första restaurang i Stockholmsverken. Här ska man lyfta hållbarhetsfrågan och sätta grön mat i strålkastarljuset. Bakom konceptet står en artist och skådespelare.
Nu fortsätter Vigårda sin expansion och öppnar en restaurang med bar i centrala Västerås.
Under de kommande fem åren ska McDonald’s i Sverige växa med 30–40 restauranger. Här öppnar man i år.
Fyra nya koncept är nu bekräftade till Täby Centrums nya Deli-område. Samtliga koncept kommer att erbjuda både restaurang och saluhallsutbud.
Kedjans hypermarket har förvandlats till en destination för matälskare. I fokus står mat och socialt umgänge. Alla aspekter av kundupplevelsen har designats.
I slutet av sommaren öppnar krögaren och entreprenören Pontus Frithiof sin första restaurang i Göteborg, Pocket by Pontus.
Holy Greens har slagit upp dörrarna till ytterligare en restaurang. Kunderna möts av en hög takhöjd och tydlig industrikänsla.
I slutet på februari 2019 öppnar Taco Bar på Göteborg Centralstation, det blir den tredje etableringen i staden för kedjan.
Pinchos har öppnat restaurang i Sälen. Lokalen har blivit ny hemvist för restaurangkedjan som nu sakta men säkert etablerar sig sig över hela Norden.