Ny affärsområdeschef till Sabis

Med fler nyetableringar av restauranger och caféer samt en satsning på FM-tjänster, stärker företaget nu upp inom affärsområdet Sabis Restauranger. Ny chef för affärsområdet är Daniel Seifter. 

Daniel kommer närmast från Nordic Hotels & Resorts, där han arbetade som Director of Concepts & Innovation samt Operations Director.

Bred erfarenhet från hotell och restaurang

Som en del av Nordic Choice Hospitality Group, har han varit med att lansera bland annat 
Hotel At SixHobo, Restaurang Tak, Stockholm under Stjärnorna och Amerikalinjen i Oslo

Daniel har också bland annat arbetat som Chief Operating Officer på F12-gruppen samt som General Manager vid Lydmar Hotel på Blasieholmen.

Madeleine Brehmer, vice VD på Sabis.

– Vi stärker teamet på Sabis Restauranger för att ytterligare utveckla mat och service och bygga starka kundupplevelser för våra uppdragsgivare och matgäster. Förutom koncept och utveckling har Daniel stor erfarenhet av kvalitet och drift från hotell- och restaurangbranschen och vi är glada att knyta hans gedigna kompetens till Sabis, säger Madeleine Brehmer, vice VD på Sabis.