
Ny affärsområdeschef till Sabis
Med fler nyetableringar på gång stärker företaget nu upp inom affärsområdet Sabis Restauranger. Ny chef för affärsområdet är Daniel Seifter.
Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Man vill skapa Sveriges bästa kundupplevelser inom mat och möten. Sabis har tre affärsområden: Sabis butiker, Sabis restaurang & Deli samt Sabis Hotell & Möten.
Med fler nyetableringar på gång stärker företaget nu upp inom affärsområdet Sabis Restauranger. Ny chef för affärsområdet är Daniel Seifter.
Sabis rekryterar två nya driftchefer, Tobias Gustavsson och Sofie Träff. Detta med inriktning på sin verksamhet inom Food & Beverage.
Sabis Fältöversten är en av Sveriges mest prisbelönta matbutiker. Nu lanserar man ett nytt koncept i köpcentrumet vid Karlaplan i Stockholm.
Kunderna har fått komma med önskemål, nu öppnar butiken i ny skepnad. ”Ovanligt med en sådan omfattande kundundersökning”, säger butikschefen.
Kedjan har ökat sitt kundupplevelseindex markant. Framgångsreceptet bygger på ett gemensamt ansvar, och ambitionen att imponera på kunden i alla möten. Joy Törnqvist är en av företagets kundproffs.
I dag, måndag 22 augusti, öppnar dagligvarubutiken Sabis sitt nya stenugns- och surdegsbageri i Fältöversten.