Atrium Ljungberg äger, utvecklar och förvaltar fastigheter. Man fokuserar på att utveckla attraktiva stadsmiljöer med ett blandat innehåll såsom kontor, handel, boende, service, kultur och utbildning. Det är så företaget vill skapa stadsdelar där människor väljer att vara, i dag och i morgon. Man finns där Sverige växer; i Stockholm, Göteborg, Malmö och Uppsala.


Så ska Söderhallarna utvecklas

Så ska Söderhallarna utvecklas

 

Atrium Ljungberg har tecknat avtal med Stockholms stad om att förvärva fastigheten Fatburen 2 i Söderhallarna vid Medborgarplatsen i Stockholm. Nu planeras en utveckling av området, bland annat med hjälp av startups. Söderhallarna består av två huskroppar, Björkhallshuset (Fatburen 1) som ägs av Atrium Ljungberg och Saluhallshuset (Fatburen 2) som ägs av Stockholms stad. Fatburen … (läs mer)
Biltvätt  vid köpcentrum ger nyanlända jobb

Biltvätt vid köpcentrum ger nyanlända jobb

 

En biltvätt har öppnat alldeles intill ett köpcentrum. Alla anställda vid tvätten är nyanlända och för fastighetsbolaget är det ett sätt att bidra till samhället, samtidigt som man utvecklar sitt erbjudande. Atrium Ljungberg inleder ett samarbete med företaget Hand Help för att skapa enkla jobb för nyanlända på handelsplatsen Port 73. Ett 20-tal nyanlända – … (läs mer)