Sabis rekryterar på restaurangsidan

Sabis rekryterar Tobias Gustavsson och Sofie Träff.

Sabis rekryterar två nya driftchefer, Tobias Gustavsson och Sofie Träff. Detta med inriktning på sin verksamhet inom Food & Beverage.

Bland höstens nya uppdrag märks restauranger och caféer för Peab och Solna United. Totalt driver affärsområdet 25 restauranger samt 14 caféer i Storstockholmsområdet.

Madeleine Brehmer, vVD på Sabis.

– Vi märker av en ökad efterfrågan på tjänster inom mat och service såväl från befintliga uppdragsgivare som nya kunder. Vi ser det som ett kvitto på att det är viktigt för en arbetsgivare att kunna erbjuda sina anställda kvalitativ mat och service på arbetsplatsen. Det blir en konkurrensfördel helt enkelt, säger Madeleine Brehmer, vVD på Sabis.

– Tobias och Sofies uppdrag är att stärka Sabis kvalitet, koncept och service och vi ser att deras kompetenser hjälper oss att fortsätta bygga starka kundupplevelser för våra uppdragsgivare och matgäster.

Tobias Gustavsson kommer närmast från Skärgårdsbolaget, med ansvarar för mat- och gästupplevelsen på 17 fartyg i Stockholm. Han har tidigare jobbat som Food & Beverage Manager på Compass Group och avdelningschef på Mässrestauranger. Tobias har också drivit café i egen regi och har en bakgrund inom resebranschen. Tobias har också drivit café i egen regi och har en bakgrund inom resebranschen.

Sofie Träff kommer till Sabis från Scandic Hotels där hon varit projektledare inom food & beverage. Hon har en hospitalityutbildning från Schweiz och Grythyttan och har bland annat arbetat som restaurangchef på stjärnkrogen LUX samt i olika roller på bland annat Vinbaren Berns, Sturehof, Vinbaren Gondolen och Vassa Eggen. Sofie är också utbildad sommelier.