Sabis rekryterar driftchef

Fredrik Sjöblom, ny driftchef på Sabis (foto Daniel Roos).

Fredrik Sjöblom har utsetts till Sabis nya driftchef inom affärsområdet Restaurang & Service där han ska utveckla bolagets servicetjänster. Han kommer senast från ISS Facility Services i rollen som produktivitet- och kalkyleringsanalytiker och innan dess har han arbetat för både Sodexo och Samhall.

Sabis affärsområde Restaurang & Service är en leverantör inom ”worklife hospitality” med ett stort utbud av servicetjänster så som restaurangdrift, caféer, receptionsbemanning, mötes- och kontorsservice, lokalvård och posthantering.

– Det känns så spännande att bli en del av Sabis och att få jobba för en arbetsgivare som sätter värdskap och service i första rummet. Sabis är en stark aktör på marknaden och jag ser framemot resan vi har framför oss, säger Fredrik Sjöblom, ny driftchef på Sabis.

Stora visioner för affärsområdet

I nuläget driver Sabis verksamhet på ett 20-tal platser i Stockholm, bland annat som helhetsleverantör på Solna United, Nordic Forum och nylanserade Fenix Sthlm.

 Det är fantastiskt att äntligen ha Fredrik på plats i teamet. Vi har stora visioner för att vidareutveckla vårt erbjudande inom worklife hospitality och ser denna rekrytering som en del i den processen, säger Katrina Ström, affärsområdeschef Restaurang & Service.